Tartalom

 1. Mit kell tudni a sportcipőiparról a megfelelő futócipő kiválasztásához?
 2. A legjobb férfi futócipő 2020-ban
 3. Tehát mit válasszon?
A legjobb férfi futócipő 2020-ban
 • Általa megosztva: Sport, Hobbi
 • Megtekintve: 87680
 • Olvasási idő: 13 perc.

A legjobb férfi futócipő 2020-ban

Az ember életében sok olyan pillanat fordul elő, amikor alkalmazkodnia kell a helyzethez: megfelelő ruhát kell viselnie, be kell tartania bizonyos viselkedési normákat és szabályokat. Például edzőterembe járni vagy a szabadban edzeni. Különleges sportcipőkre van szükség itt. Itt nyílik meg a cipőkipar hatalmas, határtalan világa, amelyben minden ember talál valamit a kedvére valónak.

Mit kell tudni a sportcipőiparról a megfelelő futócipő kiválasztásához?

Ez az ipar hatalmas, és ebben a szegmensben az orosz piac lenyűgöző számú lehetőséget kínál mindenki számára: olcsó és drága, különböző célokra, különböző kollekciókból, magas vagy alacsony illeszkedésű, bőrből vagy műszálakból.

A legjobb cégek, amelyek sportcipőket gyártanak férfiaknak

Természetesen sok ilyen gyártó van. Mindenki ismeri ezeket a leghíresebb multinacionális vállalatokat: az Adidas, a Nike, a Reebok, a Puma, az Asics, a New Balance és számos más céget. Gyűjteményeiket a világ legtöbb márkaboltjába szállítják.

Meg kell értenie ezeknek a vállalatoknak a választékát, hogy jobban eligazodhasson ebben az iparágban.

Adidas

Az Adidas 1925 júliusa óta működő német ipari vállalat. Alkotója, Adolf Dassler keresztnevének első és három betűjével adta a nevet az aggodalomra. Most az Adidas vállalat a sportcikkek és szolgáltatások piacának vezetője.
A konszern saját, kissé elágazó szerkezettel rendelkezik. Az Adidas gyártósorai három alapvető csoportra oszthatók.

 • Adidas Sport Perfomance.

Ebben az irányban olyan termékeket állítanak elő, amelyek kizárólag edzésre készülnek, felszerelve a vállalat fejlett technológiáival, az innovációk felhasználásával, és elindul az "okos dolgok" gyártása is: órák, fitnesz karkötők és mások.

 • Adidas Sport Heritage (Originals).

A gyártás ezen irányában az Adidas cég nem mutatja be legújabb edzés- és sportinnovációit. Olyan dolgokat állítanak elő, amelyek a mindennapi hétköznapi stílushoz kapcsolódnak. A fő hangsúly a divatirányzatokon van, nem az új technológiákon. Ez az irány 2001 óta működik, bár előtte ennek megalkotásának különböző előfeltételei voltak.

 • Adidas Sport Style (jelenleg Adidas NEO).

Az Adidas cég ezen gyártási irányát az jellemzi, hogy itt gyűjtik össze a német konszern és a divatvilág vezető, híres tervezői együttműködésének összes gyümölcsét. 2002 óta működik, de 2007-ben az Adidas Originals és az Adidas Sport Style egyesült, de a két különböző irány emblémája továbbra is jelen van a sportruházaton és a cipőkön.

Például Selena Marie Gomez amerikai énekesnő és színésznő több éve a saját StellaSport ruhakollekciójának tervezője lett. Különleges helyet foglal el ebben az irányban az Adidas SLVR kollekció, amelynek fő koncepciója a kényelem, az egyszerűség és a praktikum - alkalmi stílus.

Bármilyen furcsa is lehet, de a lakosság körében az Adidas legkeresettebb gyártási iránya az Adidas Originals. A divatosok, a tizenévesek ott találják meg maguknak a tökéletes dolgokat. Az Adidas NEO és az Adidas Perfomance azonban szintén nem lassul, ugyanazok a releváns gyártási irányok maradnak, mint egy évtizeddel ezelőtt.

Nike

A Nike egy amerikai márka, amelyet 1964-ben alapítottak Bill Bowerman és Phil Knight. Az iparági szakemberek és az üzleti elemzők a Nike-t választották a sportcikkek és a szolgáltatások legértékesebb márkájának. A cég számos multisport mérkőzés legnagyobb szponzora. Néhány évvel ezelőtt Moszkvában a Nike támogatott egy ingyenes sportversenyt, a #RUNMSK maratont, amelyen több mint egymillióan vettek részt.

Csakúgy, mint az Adidas, a Nike-nak is van saját üzletága, valamint leányvállalatai.

 • A Nike Golf egy kifejezetten golfozásra létrehozott sportruházat és lábbeli sor, figyelembe véve e sportág minden jellemzőjét;
 • A Nike Pro a Nike saját fejlesztéseivel és technológiáival létrehozott sportruházat és lábbeli, elsősorban sportolóknak és sportcsapatok felszerelésének;
 • A Nike + egy olyan sportruházat és lábbeli, amely hivatásos sportolók számára lehetővé teszi, hogy a pulzusszámot, a megtett kilométereket vagy a hőmérsékletet továbbítsák az iPod / IPhone készülékükre speciális sportérzékelők segítségével. A Nike + termékei népszerűek a nyugati profi sportolók, sőt az amatőr sportolók körében is;

 • Az Air Jordan kosárlabda-ruházati cikkek és lábbelik egyike, az NBA korábbi játékosa, Michael Jordan sikertörténete ihlette. Egy ideig ez a kosárlabdázó volt a tervezője ennek a kollekciónak. Van néhány LeBron termék is, amelyet a legendás James LeBron tervezett.

Érdekesség: A statisztikák szerint az Egyesült Államokban a kosárlabdacipők 95% -át a Nike Air Jordan leányvállalata gyártja. A fennmaradó 5% az Adidas Top Ten-től és más gyártó cégektől származik.

 • A Nike Skateboarding egy speciális sportcipő-gyűjtemény, amelyet korcsolyázók számára készítettek. Ezeknek a cipőknek a megjelenését híres nyugati tervezők fejlesztették ki. A cipőket a Zoom előtaggal gyártják, ami odafigyelést jelent a részletekre.
 • A Converse All Stars a Nike leányvállalata, sokáig gyártja a legendás vászoncipőt, amelynek hátulján jellegzetes felirat és fehér / fekete orr található. Sokan nem is tudják, hogy a Converse-nek köze van a Nike-hoz.

 • A Cole Haan egy 1930-as években alapított cég, amely szabott, formális cipőket, valamint öltönyöket és ingeket gyárt. A Nike leányvállalata.
 • A Hurley International a Nike leányvállalata, amely saját sportruházat és cipő gyártót gyárt. A Hurley International embléma az X, amely úgy néz ki, mint a Halak csillagjegye.

A fent leírt két vállalat, a Cole Haan és a Hurley International Oroszországban nem annyira elterjedt, mint az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában. Az orosz piacon a Nike, a Converse, az Air Jordan sportcikkek széles választéka található.

Puma

A Puma egy német ipari konszern, amely sporteszközök, ruházat és lábbeli gyártására specializálódott. Figyelemre méltó, hogy az Adidas versenyzőjét Adolf Dassler testvére, Rudolf Dassler hozta létre. Azonban az életben nem volt látható a verseny, és a két társaság békében létezett egymással. Az Adidas és a Nike sokféle tevékenységével ellentétben a Puma például nem szervez barátságos mérkőzéseket vagy moszkvai versenyeket.

Érdekes tény: annak ellenére, hogy a Puma és az Adidas ipari konszern soha nem versenyzett, két céget alapítottak - a gyártókat pontosan két testvér, Adolf és Rudolf Dassler veszekedésének köszönhette. Ez az esemény fordulópontként szolgált a sportipar történetében.

Természetesen a Puma nem annyira elterjedt az orosz piacon, mint például a Nike és az Adidas.2016-ban azonban a Puma a sportipar egyik legszembetűnőbb együttműködésének tagja lett: az amerikai énekesnővel, Rihann-nal. Az eredmény nagyon fényes, extravagáns sportcikkek, amelyek elismerést szereztek szerte a világon.

ASICS

Japán vállalat, amely sportruhákat és cipőket gyárt. 1949-re nyúlik vissza. Az alkotás ötlete az volt, hogy támogassa a japán fiatalokat a háború utáni években, inspirálja a nemzetet. Ekkor jelent meg Onitsuka Tiger. Ma a márka divatirányzatát ezen a néven fejlesztik.

A márka 1977-ben kapta modern nevét.

Érdekes: Az ASICS egy latin kifejezés rövidítése, amely orosz fordításban ismerősen hangzik: "Egészséges elme egészséges testben".

Ma az ASICS az öt legnagyobb sportruházat és lábbeli gyártó egyike. A választékban különféle sportirányzatokhoz készült cipők találhatók.

Reebok

Az 1958-ban Massachusettsben alapított társaság ma az Adidas leányvállalata.

Érdekes! A cég története jóval korábban visszavezethető, hiszen az eredetileg márkanévnek számító családi vállalkozás alapítója és a futás lelkes rajongója 1895-ben elkészítette az első tüskés cipőt.

A vállalat az Adidassal való egyesülés után, 1985-ben megkezdte a különféle sportok ruházatának és lábbelikének tömeges gyártását.

Melyik társaság tetszik?

A legjobb férfi futócipő 2020-ban

Ez az áttekintés egyaránt tükrözi azokat a modelleket, amelyek nem veszítették el népszerűségüket és több mint egy éve jelentek meg, valamint azokat, amelyek újak és az alkalmazott technológiáknak köszönhetően minden esélyük van a sikerre.

ASICS márka

MetaRide

Új 2020-ra. Ennek a cipőnek a célközönsége olyan emberek, akik számára a futás az élet.

Az egyedülálló gördülő talp lehetővé teszi, hogy hosszú távokat, hosszú ideig futhasson. FlyteFoam Propel - ez az új talp neve, ez simábbá teszi a saroktól a lábujjakig való átmenetet, ami fontos nagy távolságok futásakor.

A puha és kényelmes csillapítást itt a szemmel látható gélbetét biztosítja, amely a cipő hátuljába van felszerelve.

Ennek a modellnek a teteje kötött anyagból készült.

A színvilág fekete és piros.

Költség: körülbelül 15 000 rubel.

ASICS MetaRide

MetaRide videó áttekintés:

Előnyök:
 • A FlyteFoam technológiai megoldása garancia a kivételes ruganyosságra és kényelemre hosszú távon;
 • Lélegző szövethuzat;
 • Hatékony ütéselnyelés a felszínre érkezéskor.
Hátrányok:
 • Keskeny fókusz.

GEL-FujiTrabuco 7

Újabb új termék 2020-ra. Rendkívül agresszív megjelenése, a barázdált talpnak és a merész színvilágnak köszönhetően, már azt mondja, hogy ez a cipő nem csak stadion vagy „lapos aszfalt” futáshoz használható. A nagy távolság durva terepen az a körülmény, amelyre a pár ideális.

Számos alkalmazott technológia segít megteremteni a kényelmet a lábon:

 • A Flytefoam Lyte kisimítja a talajjal való érintkezés pillanatát;
 • A Duomax kompenzációt nyújt a túlpronálásért;
 • SpEVA 45 - habszerkezetű anyag hatékony párnázást és ruganyosságot biztosít.

Költség: 9000 rubeltől.

GEL-FujiTrabuco 7

Ugyanakkor lehetőség nyílik egy membránmodell (GTX) megvásárlására, amely nemcsak hatékonyan távolítja el a nedvességet belülről, hanem kívülről sem engedi át, egy ilyen pár költsége 1000 rubelrel lesz drágább, mint egy membrán nélküli modell.

A GEL-FujiTrabuco 7 nyomvonal videó tesztje:

Előnyök:
 • Ideális hosszú utakhoz;
 • Nemcsak sportban, hanem városi körülmények között, rossz lefedettségű utcákon is használhatók;
 • Különböző színválaszték;
 • Különböző felső anyagú pár kiválasztása.
Hátrányok:
 • Nem található.

Gel-Nimbus 20

Ez a tornacipő 2018-ban jelent meg az ASICS sorozatában, különféle színekben kapható, ami befolyásolja a pár értékét.

Eredetileg futásra szánták őket, de ugyanolyan jók a rendszeres gyalogláshoz.

A talp műanyag, gumi és etilén-vinil-acetát (EVA) kombinációjából készül, a csepp 1 cm. Felsőrész - textil.

Az átlagos költség 8120 rubel.

Gel-Nimbus 20

A Gel-Nimbus 20 videó áttekintése:

Előnyök:
 • Választhat klasszikus kivitelű modellt, vagy éppen ellenkezőleg, élénk színekben;
 • A fényvisszaverő betétek jelenléte a nagyobb biztonság garanciája, ha az út közelében kocognak;
 • Légáteresztő felső.
Hátrányok:
 • Kiváló minőségű bevonatokhoz is alkalmas, különösebb hibák nélkül.

Adidas márka

Adidas NMD R1

Az utóbbi néhány NMD R1 az egyik legnépszerűbb nyári sportcipő, ötvözi a klasszikusokat és az új technológiákat. Az Adidas egyesített több régi modellt, és a saját újításainak megfelelően modern dizájnt adott hozzá.

A kötött felsőrész jól illeszkedik a lábhoz, „igazodik” hozzá. Az anyag neve PrimeKnit - a vállalat saját fejlesztése. Egy másik jellemző a Boost talp, amely futáskor vagy gyalogláskor jól csillapít. Ez a fajta talp az Adidas PureBoost modellekben is megtalálható. A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően az NMD nagyon könnyű és alig érezhető a lábán.

Adidas NMD R1


Alacsony cipők, rövid zoknival. Remekül passzolnak mind a sport, mind az alkalmi ruhákhoz. Az egyetlen, de fontos probléma csak e cipők gondozásának alapossága lehet. A cipőket a lehető leggyakrabban törölje le, nehogy szennyeződés és por kerüljön bele. Ha nem tartja be a szabályokat, akkor pár hónap múlva a cipők már elveszítik bemutatásukat.

Átlagos ár: 12 000 rubel.

Az Adidas NMD R1 videó áttekintése:

Előnyök:
 • egy cipő könnyűsége;
 • érdekes tervezés;
 • kényelem a felöltésben;
 • szellőzőnyílások;
 • kiváló lábütéselnyelés;
 • alkalmas mind az edzőteremben való testmozgáshoz, mind a hétköznapi alkalmi stílushoz való kombinációhoz;
 • gyengéd cikluson moshat a mosógépben.
Hátrányok:
 • a cipők gondos gondozásának szükségessége;
 • aktív fizikai aktivitással lehetséges a lábujjszakadás.

Yung-1

Ez a modell az ORIGINALS vonalhoz tartozik, az építési, tervezési ötletek és felhasznált anyagok 2000 évre vonatkoznak. A modell megjelenése masszív a változó fehér talp miatt. A cipő széles a kényelmes illeszkedés érdekében.

A Yung-1 elkészítéséhez használt anyagok: gumi és EVA a talphoz, nubuk a felsőrészhez. Fűzéssel rögzítik a lábra.

Költség: 8990 rubeltől.

Adidas yung-1

Videó - az "első jangok" áttekintése és összehasonlítás a 96-01 modellel:

Előnyök:

 • A természetes nubuk és a design alkalmassá teszi a modellt a mindennapi viseletre;
 • A változtatható külső talp garantálja a megfelelő párnázást;
 • A színválasztás képessége, és az ár eredményeként - a mono változat kevesebbe fog kerülni
Hátrányok:
 • A fehér talp könnyen szennyezett.

Eredetiek erdei liget

Ez a modell kétségtelenül a legismertebb e márka vonalában. Ugyanakkor népszerűsége nem csökken a különböző korú emberek körében. Vonzza az idősebb generáció képviselőit is, akik emlékeznek azokra az első Adidákra, amelyek igazi teljesítményt jelentettek. És olyan stílusos fiatalok is, akik nagyon sikeresen állítják össze az alkalmi stílusú harmonikus megjelenést.

Érdekes tény! Az Originals Forest Grove az Oregon 1984 maratoni cipő.

Igaz, ma egy EVA középtalp egészíti ki őket, párnázó betétekkel. A természetes nubuk felsőrész szövetbetéttel rendelkezik, amely garantálja a láb jobb légáteresztését.

A modell puha, szabványos utolsó. Ez az ideális városi cipő.

A költség 6500 rubel.

Adidas originals erdei liget

A cipők videó áttekintése:

Előnyök:
 • Kényelmes mindennapi viselethez;
 • Ikonikus tervezés;
 • Széles színválaszték.
Hátrányok:
 • Ezek alkalmi cipők, nem sportcipők.

Ha pontosan "kereszteket" kell választania a futáshoz, ez segít speciális minősítés.

Nike márka

Nike Flyknit edző

Ez a modell az unisex cipőkhöz tartozik.Alkalmas azok számára, akik értékelik a könnyűséget, a jó lábtartást és a kompromisszumok nélküli szellőzést a cipőben. Mindezek a tulajdonságok a Flyknit menetes Flyknit felsőrésznek köszönhetők.

Érdekes tény! A felső anyag - egy könnyű, tartós, lélegző szövet - fejlesztése 4 éve zajlik.

A Nike Zoom Air egységei a sarokban és az elülső lábakban helyezkednek el a könnyű kényelem érdekében.

A Flyknit Trainer költsége - 11 990 rubel.

Nike Flyknit edző
Előnyök:
 • A cipő könnyedsége, szinte súlytalansága;
 • Légáteresztés;
 • Adaptív illeszkedés a csúcstechnológiai szálak és a használt fűzés miatt;
 • Jó tapadás;
 • Kopásállóság.
Hátrányok:
 • Alkalmas jó bevonatokhoz.

Nike légierő 1

A légierő a világ egyik legnépszerűbb és legismertebb cipőmodellje. Az első pár még 1982-ben jelent meg, és a legerősebb izgalmat keltette a világon. Az első "Air" technológiájú cipők továbbra is új, színes színekben kaphatók.


A Nike Air Force 1 bélése szuper puha, hogy megakadályozza a bőrkeményedést és az irritációt a lábán. A cipő lábujjhajtási területét extra bőrréteg erősíti. A magas talp szilárd talapzatot tesz lehetővé, megakadályozza a sérüléseket, miközben garantálja a kiváló párnázottságot.

A modell két változatban kapható: Közepes és Alacsony, valamint az SF AF1, az extra magas csúcsú Nike Air Force 1. A középső változat jobb lábtámaszt biztosít ragasztószíjjal. A talp hozzájárul az aszfalt kiváló tapadásához.

Nike légierő 1


Ez a tornacipő-modell kiváló választás a mindennapi viselethez és az alkalmi stílushoz való kombinációhoz. Szennyezetten könnyen tisztíthatók. Hosszú ideig szolgálnak, egy légierő pár átlagos élettartama 5-6 év. Nagyon messze van a futócipőtől (a Nike Air Force súlya), de tornatermi edzésekhez vagy ritka kosárlabda játékokhoz jó választás.

Áttekintés erről és a Nike férfi cipőkről a videón:

Előnyök:
 • hatalmas számú színvilág;
 • alkalmas mind a hétköznapi stílussal való kombinációra, mind a kosárlabdázásra;
 • hosszú élettartam;
 • piszkosan könnyen tisztítható;
 • a láb megbízható rögzítése.
Hátrányok:
 • cipők súlya;
 • a Mid verzió nehéz lehet kanál használata nélkül.

Átlagos ár: 7000 rubel.

Nike Air Max 95

A névből az következik, hogy a modellt 1995-ben hozták létre, és számos üzletben még mindig jelen van. Az Air Max 95-nek sikerült kényelmes és gyönyörű tornacipőnek lennie. 1995-ben és most is ennek a sportcipőnek a kialakítása nagyon futurisztikusnak tűnik.

Az Air Max 95 bőrből készült és hálós betéttel rendelkezik. Vannak olyan fényvisszaverő elemek is, amelyek sötétben is segítik a gyalogos észrevételét. Jól ülnek a lábán, a csípőtámasz segít megakadályozni a láb különböző problémáinak megjelenését. A talp Air technológiával készül, ami azt jelenti, hogy a talp alatt kis betétek lesznek sűrített gázzal. Ez biztosítja, hogy az értékcsökkenés nagyon magas legyen.

Nike Air Max 95

A tornacipő azonban nem nevezhető könnyűnek, a súly még mindig érezhető. Érdemes megjegyezni, hogy valakinek nem biztos, hogy tetszik a design, vonzereje és túlterheltsége is rejlik a különféle részletekből. Mindenesetre a Nike Air Max 95 remek választás, jó pár cipő, amely mindenképpen felhívja magára a környéken tartózkodók figyelmét az utcán. Legjobb késő tavasszal és kora ősszel viselhetők.

Előnyök:
 • a láb amortizációja a legmagasabb szinten;
 • rendkívüli tervezés;
 • kényelem és kényelem járás közben;
 • jól passzol a mindennapi alkalmi stílushoz;
 • nagyszámú színvilág;
 • idővel tesztelt minőség.
Hátrányok:
 • Nike Air Max 95 Súly;
 • nem minden üzlet rendelkezik a kívánt színnel;
 • ár;
 • nemkívánatos, de mosható a mosógépben, mivel a cipők terjedelme és súlya miatt károsodhat a mosógép dobja.

Átlagos ár: 11 000 rubel.

Ha meg szeretné tudni, hogyan lehet megkülönböztetni az eredeti modellt a hamisítványtól, tekintse meg a videót:

Reebok márka

Klasszikus nejlon

A modell a klasszikus, időben tesztelt opciók közé tartozik.Debütálására 1991-ben került sor, akkor a zokni célja futott. A lábbeli azonban nagyon gyorsan a „mindennapok” kategóriába került, sikeresen kiegészítve a mindennapi stílust. A retro dizájn talpja élénkebbé teszi.

Felső anyagok - velúr és nejlon. Három színben kapható.

Költség: 5490 rubel.

Reebok klasszikus nejlon
Előnyök:
 • Lakonikus, ugyanakkor stílusos kivitel;
 • Természetes velúr;
 • Különféle ruházati stílusokhoz alkalmas.
Hátrányok:
 • Nem különböznek a gyárthatóságtól.

CrossFit Nano 8 Flexweave

A tornacipő újdonság ebben a sportévadban. Négy színben kapható. A sport számára a legkényelmesebb lábbeli. Ezt egyrészes hátsó felső, kompressziós anyag (hab) biztosítja a középtalpban és egy párnázott talpbetét.

A Toe Tection felelős a lábfej tartósságáért.

Költség: 8990 rubeltől.

CrossFit Nano 8 Flexweave

CrossFit Nano 8 Flexweave videó tesztelés:


Előnyök:

 • Kényelmes illeszkedés;
 • Nem rossz amortizáció;
 • Rugalmas védő a speciális barázdáknak köszönhetően;
 • Stílusos megjelenés a talp kontrasztos színének köszönhetően.
Hátrányok:
 • Nem alkalmas terepen történő futásra.

Reebok InstaPump Fury

A klasszikus modell, amely még 1994-ben jelent meg. A felsőrész nejlonból és velúrból készül, bár más lehetőségek is rendelkezésre állnak. Ezek a tornacipők szokatlan kialakításukkal tűnnek ki. Az InstaPump-ot nézve nem mondható el, hogy a design 1994-ben készült, a távoli jövővel kapcsolatos gondolatok jutnak eszembe.

Meg kell jegyezni, hogy a fűzés légpárnákkal történik a teljes cipő kerületén. Egy speciális gomb segítségével levegőt pumpálnak be, és a tornacipő teljesen átöleli a lábát. Van egy speciális grafit futófelület és kopásálló talp. Az értékcsökkenés nem kielégítő - minden a legmagasabb szinten van.

Reebok Instapump Fury e

Az egyetlen dolog, ami elgondolkodtatja: "Melyik évszaknak szól ez a cipő?" Bár az InstaPump Fury-nek van oldalsó szellőzője, nyáron meleg lesz. Esős ​​időjárás esetén ez a lyuk már felesleges. Ideális esetben 5 és 25 Celsius fok közötti hőmérsékleten fognak járni. Ezek a tornacipők mindenképpen szokatlan és titokzatos megjelenést kölcsönöznek.

Előnyök:
 • értékcsökkenés;
 • rendkívüli tervezés;
 • rengeteg lehetséges színmegoldás;
 • a fűzés hiánya;
 • viselési kényelem;
 • innovatív technológiák alkalmazása.
Hátrányok:
 • korántsem kombinálódnak mindennel;
 • magas ár;
 • csak bizonyos hőmérsékletre alkalmas;
 • nehézkesnek tűnhet;
 • egy szokatlan kialakítás nem felel meg valakinek az ízlésének.

Átlagos ár: 13 000 rubel.

A cipők részletes videó áttekintése:

PUMA márka

Sejt endura

A modell a 2020 tavaszi-nyári kollekcióban található. A hosszú távú járáshoz és fáradtság nélküli futáshoz tervezték ezt a cipőt az 1998-ban kifejlesztett PUMA CELL méhsejt technológia. A cipő felső tapadása jó tapadással és rugalmassággal rendelkezik. Mindez egy frissített megjelenéssel párosulva harmonikusan illeszkedik a tornacipőkbe az utcai stílusú képbe.

Felső anyag - bőr és háló betétek, talp: EVA - köztes, gumi - külső réteg.

A költség 11 990 rubel.

Cell Endura PUMA

Cell Endura videó áttekintés:

Előnyök:
 • Tisztességes amortizáció;
 • Jó tapadás;
 • Stílusos kivitel;
 • Hálós betétek jelenléte a légcseréhez.
Hátrányok:
 • A modell kis méretű.

Drift Cat 5 Carbon

A márka klasszikusa, 2016 őszi-téli kollekciójában szerepel, miközben még mindig nem veszíti el népszerűségét.

A természetes és szintetikus bőr kombinációja, a kecses vékony talp és csak egy fekete mono szín teszi ezt a pár cipőt méltó kiegészítésként bármilyen szekrényhez.

Céljuk a motorsport, ami azt jelenti, hogy nagyon kényelmesek lesznek vezetés közben, a sima pedálozás biztosított. Ennek oka az ergonomikusan lekerekített sarokszámláló.

Az EVA köztes betét jelenléte felelős a párnázásért.

Költség: 6490 rubel.

PUMA Drift Cat 5 szén
Előnyök:
 • Igazán kényelmes városi cipő;
 • Vékony talp és lekerekített sarok az érzékeny pedálozáshoz;
 • Klasszikus design.
Hátrányok:
 • A talp vékonyága is hátrányossá válhat - járás közben kövek és kátyúk érezhetők.

Converse cipők

A cipők számára a mindennapi életben népszerű alternatíva és a "Converse" e tekintetben sokak által felismerhető és tiszteletben tartható. Tekintsük az egyik legnépszerűbb modellt sok éven át.

Converse Chuck Taylor All Star II

Igazi klasszikus új módon. A cipők 2015-ben jelentek meg, és nem az All Star helyettesítésére, hanem kiegészítésként.

A legjobbakat vették át és egészítették ki új technológiákkal. A felső része tartós szövetből - vászonból készül. Ez lehetővé teszi, hogy a tornacipő sokszor hosszabb ideig tartson. Megjelentek a puha bélések is, amelyek lehetővé teszik a cipők viselését a nap folyamán fáradtság nélkül.

Converse Chuck Taylor All Star II

A modellnek két változata van: magas és alacsony illeszkedés. A magas felső cipők nagyobb támogatást nyújtanak a lábnak és a bokának. A talpbetét speciális anyagból készül, amely követi a láb minden ívét és jól párnázza. A talp teljesen gumi, ami hosszabb élettartamot biztosít a cipő számára.

A cipők bárhová viselhetők, nincsenek korlátozások. A láb nem tűnik hatalmasnak bennük, és maga a dizájn is jól felismerhető. A Converse Chuck Taylor All Star II szinte nem tartalmaz innovatív technológiát, de jobban néz ki és jobban passzol, mint kategóriájában sok hasonló cipő.

Előnyök:
 • könnyű;
 • a lábát vizuálisan alacsonyra kell tenni;
 • meglehetősen alacsony ár az árkategóriájához;
 • minimalista, ugyanakkor stílusos kivitel;
 • mosógépben mosható;
 • csak kiváló minőségű vásznat használnak a gyártás során;
 • kopásállóság;
 • bármilyen ruhával viselhető.
Hátrányok:
 • megfelelő ellátásra van szükség;
 • nem alkalmas sportolásra.

Átlagos ár: 5500 rubel.

Modell áttekintés - a videóban:

Tehát mit válasszon?

Az orosz piacon a cipők széles választéka kínál minden ízléshez és színhez. Mindenekelőtt azonban az igényeire kell koncentrálnia. Ha továbbra is aktív fizikai tevékenységet kíván folytatni az edzőteremben, bátran vegyen magára speciális cipőket, kiváló ütéselnyeléssel és lábfogással. Ha cipőket szeretne vásárolni az alkalmi alkalmi stílusok kombinálásához, figyeljen más, ingyenesebb dizájn- és eszközmodellekre. Mindenki megtalálhatja a kedvére való tornacipőt!

Számítógépek

Sport

szépség