Tartalom

 1. Mire való és hogyan működik
 2. Alapmódok
 3. Osztályozás
 4. Alkatrészek
 5. Melyek a fő paraméterek
 6. A választott kritériumok
 7. Hol tudok venni
 8. Legjobb szellőzők 2020-ra

A legjobb ventilátorok értékelése 2020-ra

A legjobb ventilátorok értékelése 2020-ra
 • Általa megosztva: Technika, Termékek
 • Megtekintések száma: 111
 • Olvasási idő: 11 perc.

Az új típusú koronavírus elterjedésével drámaian megnőtt az igény a légzési nehézségekkel járó élet támogatására. Az Egészségügyi Világszervezet szerint a COVID-19-vel diagnosztizált betegek körülbelül öt százalékánál az ember tüdejét érintő betegség súlyos formáját figyelték meg. Ilyen helyzetben a betegnek gyakran mesterséges szellőzésre van szüksége a gyógyuláshoz.

Ez azonban egészségtelen kavarodást váltott ki. Annak ellenére, hogy az orosz egészségügyi minisztérium figyelmeztette az ilyen eszközök magáncélú beszerzésének értelmét, az egyének koronavírusfertőzés esetén otthoni használatra szánt speciális eszközöket kezdtek vásárolni. Ugyanakkor csak az orvosok dönthetnek a tüdő mesterséges szellőztetésének szükségességéről, mert a tüdőgyulladást ilyen eszközök átfogó alkalmazásával kell kezelni, az intenzív osztályokban vagy az intenzív terápiában elérhető különféle terápiás technológiák alkalmazásával. Ezenkívül a koronavírus kezelésére és a speciális berendezések karbantartására csak tapasztalt fertőző betegségekkel foglalkozó szakemberek és speciális képzettséggel rendelkező újraélesztők engedélyezettek.

Mire való és hogyan működik

A mesterséges tüdőventiláció (IVL) olyan eszköz, amely kötelező légzést biztosít annak hiányában, a természetes kivitelezés hiányában vagy nehézségei esetén.

A csatlakoztatás után elegendő oxigéntartalmú és a szükséges ciklust fenntartó gázkeveréket juttatunk a beteg tüdejéhez a szükséges térfogatban. A légzési fázisokat a beállított paraméterek - szellőztetési idő, térfogat, nyomás és légáramlás - szerint kapcsolják a spontán légzés fenntartása érdekében.

Csatlakozási módszerek:

 • invazív - a keverék etetése endotracheális csővel, amelyet a tracheostomiába vagy a légutakba helyeznek be;

 • nem invazív - légzőmaszkkal.

A keveréket a következők szállítják:

 • orvosi intézmény gázrendszere;
 • mini kompresszorok;
 • sűrített levegős palackok;
 • oxigéngenerátor.

A keveréket a beállított hőmérsékletre kell melegíteni a szükséges páratartalom mellett.

Milyen esetekben alkalmazható

 • kóros ritmusokkal vagy a légzési ritmus megsértésének gyors fejlődésével;
 • apnoe esetén - a spontán légzés abbahagyása;
 • gyors légzéssel (több mint 40-szer / perc), amely nem jár hypertermiával (több mint 38,5 ° C);
 • növekvő hipoxémiával és / vagy hiperkapniával.

Alapmódok

1. Kényszerített - a beteg aktivitása semmilyen módon nem befolyásolja a készülék működését, mivel nincs spontán légzés, a tüdő szellőzését a megadott paraméterek szerint végzik

Légzési ciklus szabályozási módszer:

 • hangerőszabályzó (CMV) - a perces szellőzés nem haladja meg a beállított értékeket. A belégzési nyomás ellenőrzésének hiánya miatt azonban a tüdőn átáramló levegő nem egyenletesen oszlik el, ami növeli a barotrauma kockázatát;
 • nyomásszabályozás (PCV) - egyenletes szellőzést biztosít garantált árapálytérfogat nélkül. A beállított érték elérésekor a készülék leállítja a levegőellátást és kilégzésre kapcsol.

2. Kényszerített segéd - a természetes és a készüléki légzés kombinációja, szinkronizálva (SIMV) egymással az orvos által meghatározott bizonyos számú légzésnek megfelelően.

A szinkronizálást egy indító eszköz hajtja végre, amely három típusú lehet:

 • térfogat szerint - riasztás vált ki, ha egy meghatározott légmennyiséget táplálnak;
 • nyomással - válasz az értékek csökkenésére;
 • áramlás által - riasztás vált ki, amikor a légáramlás megváltozik.

3. Kiegészítő - a tüdő kényszerű mesterséges szellőztetése teljesen kizárt, az eszköz szinkronban van a beteg természetes légzésével, és támogatást nyújt számára:

 • nyomás (PSV) - pozitív értéket teremt minden légzésnél a természetes légzés támogatása érdekében;
 • térfogat (VS) - egy adott térfogatú levegőellátás, amikor a kilégzésre való automatikus átkapcsolással próbálják lélegezni;
 • állandó pozitív nyomás (CPAP) létrehozása;
 • az endotracheális cső (ATC) ellenállásának kompenzálása.

Osztályozás

A jelenlegi GOST 18856-81 szabvány szerinti berendezés típusai.

Hatály

1. Általános célú - aneszteziológiai és újraélesztési feladatokra, postoperatív osztályokon, bármilyen életkorú betegek légzőszervi ellátására rövid vagy hosszú távon.

2. Speciális cél - újszülöttek újjáélesztése, sürgősségi segítségnyújtás balesetek vagy kataklizmák áldozatainak, érzéstelenítés vagy hörgővizsgálat.

A beteg kora

1. I-III csoportok - 6 évesnél idősebb betegek;

2. IV. Csoport - egy és hat éves gyermekek;

3. V. csoport - egy évesnél fiatalabb csecsemők.

 

Hatásmód

 1. Belső.
 2. Szabadtéri.
 3. Elektrostimulátorok.

meghajtó típusa

 1. Kézi - működtetés a kezelő izomzatával. A fő berendezés meghibásodása esetén használják, mint tartalék opciót.
 2. Elektromos - Külső tápegységhez csatlakoztatva, sürgősségi autóban, orvosi intézményben vagy otthon történő használatra. Információt kaphat és rendszerezhet a beteg szellőztetési módjairól. A tervezés bonyolultsága és a zaj azonban némi kellemetlenséget okoz.
 3. Pneumatikus - autonóm használat külső energiaforrások nélkül, sűrített gázkeverék külső vagy belső eszközökből történő ellátásával.
 4. Kombinált - elektromos vezérlés, és a beteg tüdejének külső forrásból történő levegőellátása, amely egyszerűsíti a készülék kialakítását és biztosítja a tömörséget.

Célja

1. Helyhez kötött.

2. Mobil (hordozható).

Vezérlőegység típusa

 1. Intelligens (mikroprocesszoros).
 2. Nincsenek mikroprocesszorok.

Külön berendezésosztályként megkülönböztetik a jet HF eszközöket, amelyek támogatják a nagyfrekvenciás ciklust (több mint 60 r / perc). A barotrauma kockázatát állandó nyomásellenőrzés akadályozza meg.

Alkatrészek

A gyártótól vagy a modelltől függetlenül a szerkezet blokkokból áll:

1. Menedzsment.

Tartalmazza a kezelőt és a kijelzőt az összes szükséges adat megjelenítéséhez oxigénellátás közben. Régebbi modell műszerekben a légzési sebesség ciklusát egy átlátszó csőben belül mozgó kanül segítségével határozzák meg. Ezenkívül nyomásmérővel vannak felszerelve a szállított keverék nyomásának szabályozására.

2. Kivégzések.

Tartalmaz egy kamrát a tisztított oxigén keveréséhez más, különböző forrásokból származó gázokkal - mikroprocesszorral, palackkal, oxigéngenerátorral vagy központi gázvezetékkel. A gázkeverék betáplálási sebességét az oxigéncső átmérőjét megváltoztató csavar forgatásával lehet szabályozni.

Melyek a fő paraméterek

 1. A percenkénti lélegzések száma.
 2. Légzési térfogat.
 3. A kilégzés és a belégzés ideje.
 4. Közepes nyomás.
 5. Az oxigéntartalom a kilégzési keverékben.
 6. Kilégzés-belégzés fázis arány.
 7. Kilégzett levegő mennyisége percenként.
 8. Szellőztetés térfogata percenként.
 9. A keverék belégzési sebessége.
 10. Szünet a kilégzés után.
 11. Maximális belégzési nyomás.
 12. Belégzési nyomás a fennsíkon.
 13. Pozitív nyomás a kilégzés után.

A választott kritériumok

A berendezés használatára bárhol, bármikor szükség lehet. Ezért a berendezést minden körülmények között kényelmes használatra gyártják. Például a helyhez kötött modellek előnyösebbek az újraélesztési berendezéseknél, a hordozható eszközök pedig a mobil csapatok és a sürgősségi járművek számára.

A kiválasztási folyamat során átfogóan elemezni kell a funkcionalitás és az egyszerű kezelhetőség jellemzőit. A legfontosabb kritérium a kompresszor típusa, így könnyű, csendes és kompakt.

Előfeltételnek kell lennie egy érzékelővel való felszerelés, amely jelzi a keverék megengedett hőmérsékletének csökkenését, nyomásemelkedést vagy áramkimaradást, hogy az orvosi személyzet időben beavatkozhasson és megmentse a beteg életét.

A beépített önálló akkumulátorokból rendelkezésre álló tartalék szellőztetési funkció elérhetőségének legalább egy órán keresztül biztosítania kell az energiaellátást arra az esetre, ha a fő áramforrás kikapcsol. Ez arra is szükség lehet, ha a beteget mechanikus szellőzéssel szállítják egy másik helyre.

Újszülötteknél a következő módokat kell biztosítani:

 • a tüdőüreg felfúvódásával;
 • vezérelt, kiváltó;
 • szakaszos és keverő levegő keverék;
 • kézikönyv.

A mesterséges tüdőszellőzés időszerűsége és minősége befolyásolja a beteg életét!

Hol tudok venni

Az egyszerű üzletekben a költségvetési szellőzőket nem értékesítik. Olyan kiskereskedelmi üzletekben kell keresni őket, amelyek célirányosan foglalkoznak orvosi berendezések értékesítésével, vagy az ilyen berendezéseket gyártó vállalatok irodáiban. A speciális képzettséggel rendelkező vezetők-tanácsadók hozzáértően tanácsot adnak, értékes tanácsokat és javaslatokat adnak - melyik céget érdemes jobban megvásárolni, mennyibe kerül, mire kell figyelni, hogy elkerüljük a hibákat a választás során.

Ezenkívül a legjobb modellek online megrendelhetők az online áruházban, ahol számos termékkártya található, amelyek az orvosi termékek leírását, jellemzőit és fényképeit, valamint a vásárlók véleményét tartalmazzák.

Legjobb szellőzők 2020-ra

A mesterséges szellőztető berendezések kiváló minőségű modelljeinek értékelését a legnagyobb orvosi eszközöket forgalmazó hazai internetes portálok, például a Bimedis.ru, a PromPortal.su stb. Vásárlói véleménye alapján állítottuk össze. A modellek népszerűségét sokoldalúságuk, funkcionalitásuk, megbízhatóságuk, könnyű használatuk és hosszú élettartamuk okozza. ... Az áttekintés bemutatja a legjobb gyártók ventilátorainak besorolását, leírással és főbb jellemzőkkel, a vásárlók véleménye szerint álló és hordozható eszközökre osztva. Sajnos különböző okokból az orosz gyártmányú orvosi felszerelés nem szerepelt a minősítésben.

TOP-5 legjobb helyhez kötött ventilátor

Mindray SV300

Márka - Mindray (Kína).
Származási ország - Kína.

Hordozható univerzális eszköz, számos üzemmóddal és nagy teljesítményű kompresszorral, alkalmas légzési nehézségekkel küzdő felnőttek és gyermekek számára. Az alapfelszereltség tartalmaz 10,4 hüvelykes színes érintőképernyős monitort, szállító kocsit, légzésvédő maszkot, tartót a légzési áramkörökhöz és egy sor kiegészítő tartozékot.Normál funkcionalitással, beleértve a legújabb szellőztetési módokat a különböző korú, különböző patológiákkal rendelkező betegek támogatására, mind szállítás közben, mind az ágy mellett. Hat külső csatlakozón keresztül az adatok többféleképpen tárolhatók és oszthatók meg. A gyors adatátvitelt a Mindray eGateway technológia használata biztosítja.

A kialakítás lehetővé teszi a konzolra vagy konzolra történő telepítést, amely lehetővé teszi a felhasználást különböző körülmények között. 1 millió rubel áron rendelhető.

Mindray SV300
Előnyök:
 • támogatás akár 12 üzemmódhoz;
 • sokoldalúság;
 • kiterjedt megfigyelési képességek;
 • a szén-dioxid térfogati meghatározása;
 • a mesterséges szellőzésből való elválasztás mutatói;
 • oxigénterápia;
 • tömörség és könnyedség;
 • egyszerű beállítás;
 • intuitív felület;
 • kompatibilis a Mindray Benelink monitorokkal;
 • kiváló ár-érték arány.
Hátrányok:
 • nincs azonosítva.

Az eszköz videó áttekintése:

Philips Respironics V680

Márka - Philips (Hollandia).
Származási ország - USA.

Kiváló megoldások kiváló megoldással egy kétkörös rendszerhez súlyos betegek számára az intenzív osztályon és az egykörös, nem invazív szellőzésben. Könnyedén válthat a szükséges terápiát biztosító áramkörök között a kijelölt időpontban, figyelembe véve bármely beteg jellemzőit. A tüdő dinamikus ellenállását és rugalmasságát invazív és nem invazív módokban, különböző kontúrokkal folyamatosan mérjük. Támogatja a tartalék szellőzést apnoe esetén. Automatikus alkalmazkodás a páciens légzéséhez magas szintű szinkronizálással a nem invazív terápiához az Auto-Trak + technológiával. Csatlakozás az általános kórházi hálózathoz és további kijelzők.

A beépített akkumulátor négy órán keresztül biztosítja az áramellátást, megakadályozva a lélegeztetőgép leállását áramszünet vagy kórházi betegszállítás esetén. Vészhelyzet esetén a riasztást a lehető leghangosabban generálja a személyzet azonnali riasztása.

Az új eszközt megrendelésre 3,5 millió rubel áron kínálják, 1,65 millió rubeltől felhasználva.

Philips Respironics V680
Előnyök:
 • könnyű fejlesztés és üzemeltetés;
 • a nem kívánt nyomásemelkedések valószínűségének csökkentése;
 • az akkumulátor biztonsági mentése négy órán keresztül;
 • magas megbízhatóság;
 • könnyű karbantartás;
 • olcsó kontúrok;
 • a szoftver automatikusan frissül;
 • pótalkatrészek rendelkezésre állása;
 • ergonomikus kialakítás.
Hátrányok:
 • magas ár.

Puritan Bennett 840

Márka - Medtronic (Írország).
Származási ország - USA.

Szakértői minőségű berendezés a természetes légzés támogatására minden korosztály számára és súlyú kórházak és klinikák számára. A berendezés fel van szerelve egy nagy, érintőképernyős Dual View kijelzővel, Russified verzióval, két mikroprocesszorral és hatékony pneumatikus rendszerrel. Egyedülálló PAV + technológiai megoldásokat alkalmaz a páciens légzésének szabályozására, nagy alkalmazkodóképességgel a nyomástámogató (PSV) módú betegek igényeihez. Az ideális súlyfunkció leegyszerűsíti a kezelési folyamatot a beteg súlyának beállítása után.

Könnyen frissíthető és továbbfejleszthető további lehetőségekkel, az igényektől függően. Moduláris kialakítás a könnyű szervizelés érdekében. A SmartAlert riasztórendszer telepítette.

1 153 840 (használt) és 2 180 290 rubel közötti áron kínálják.

Puritan Bennett 840
Előnyök:
 • nagy érzékenység a beteg légzésének változásai iránt;
 • az inspiráció támogatásának pontossága;
 • a megfigyelt paraméterek széles skálája;
 • intuitív felület;
 • egyszerű vezérlés;
 • az "ideális súly" funkcióval;
 • magas megbízhatóság;
 • tartós test anyaga;
 • gazdaságos működés.
Hátrányok:
 • nem található.

GraphNet

Márka - Neumovent (argentin).
Gyártó - TECME S.A. (Argentína).

Sokoldalú ventilátor nCPAP és capnográfiai funkciókkal. A legmodernebb technológiával, a szigorú minőségi előírásoknak megfelelően gyártva, széles skálával, minden életkorú beteg számára.A gyártásban a pneumatikus és elektronikus programvezérlés és -tervezés legújabb innovációit alkalmazzák. Kiváló klinikai paraméterek és megbízhatóság jellemzi. A riasztási határértékek és paraméterek egyidejű beállítását, a nyomás, az áramlás és a térfogat görbék, a térfogat-nyomás és a térfogat-áramlás hurkok monitorozását egy 2 MB-os videoprocesszor és egy 12,1 hüvelykes SVGA színes monitor biztosítja. Beépített oxigénmonitorral, porlasztóval és akkumulátorral van felszerelve két és fél órás üzemidőre. Átlagosan hétéves működésre tervezték.

A népszerű, neo, ts, ts / neo modellek minden korosztály számára elérhetők, csak újszülöttek számára, valamint felnőttek és újszülött gyermekekkel. Az átlagos ár 2 244 000 rubel.

GraphNet
Előnyök:
 • a legfejlettebb funkcionalitás a légzéstámogatási módok széles skálájával;
 • nagy pontosságú gázbefecskendező rendszer;
 • nagy grafikus kijelző;
 • a légzésmechanika teljes készlete;
 • ergonomikus kialakítás;
 • riasztások széles skálája;
 • könnyű tanulás;
 • gazdaságos működés;
 • pneumatikus hajtás;
 • kiváló ár-érték arány.
Hátrányok:
 • nem található.

Drager evita xl

Márka - Dräger (Németország).
Származási ország - Németország.

A német gyártás univerzális rendszere, széles üzemmóddal. Alkalmas gyermekek és felnőttek számára mechanikus lélegeztetésre tracheostomia és endotracheális csövek alkalmazásával. Hatékony lehetőségek állnak rendelkezésre a maszk szellőzéséhez és az újszülöttek számára. A szolgáltatások széles skálája és a fejlett funkcionalitás biztosítja a kiváló teljesítményt a legjobb paraméterek kiválasztásával. Biztosítja a készüléktől való elválasztás egyszerűsített folyamatát az egészségügyi személyzet munkájának optimalizálásával.

A nem invazív szellőzés minden módban lehetséges. A fejlett dinamikus szivárgást pótló funkciót a NIV plus maszkotechnika biztosítja, a ravaszt stabil árapálytérfogattal igazítva.

A berendezés egy 15 hüvelykes színes TFT monitorral van felszerelve, hat konfigurálható kijelzővel. Az interaktív tippek jelenléte segíti a berendezéssel való munkát. Az adatok exportálása az RS-232 porton keresztül történik a MEDIBUS protokoll használatával. Meghibásodások és megsértések esetén a vizuális és a hangos riasztások aktiválódnak. A folytonosságot extrém helyzetekben beépített akkumulátor támogatja. A termék súlya 29 kg, méretei 53x31,5x45 cm.

584 616 (használt) és 4 457 000 rubel közötti áron kínálják.

Drager evita xl
Előnyök:
 • felszerelés távirányítóval;
 • az üzemmódok széles skálája;
 • spontán légzés észlelése;
 • a NIV Plus technológia alkalmazása;
 • nagy érintőképernyős monitor görbék és grafikonok kényelmes megjelenítésével;
 • intuitív felület;
 • interaktív tippek jelenléte;
 • szállítás lehetősége kompakt kocsin;
 • beépített port a pneumatikus inhalátorhoz;
 • magas megbízhatóság.
Hátrányok:
 • kompresszor szükséges.

Videó áttekintés.

A legjobb 5 legjobb hordozható ventilátor

ReSmart BPAP GII T-30T

Márka - BMC (Kína).
Származási ország - Kína.

Kompakt modell a nem invazív szellőzéshez. A speciális kiváltó tényezők nyolc lépésből állnak a kilégzés és az inhaláció folyamatának felismerésére. Mindegyik külön beállítása lehetővé teszi az orvosi automatizálás legpontosabb szinkronizálását a test igényeivel. A párásító rendszer öt beállítási szintje tovább optimalizálja a teljesítményt. A készülék könnyen konfigurálható, gyorsan át lehet váltani a különböző kezeléstípusok között, függetlenül a betegek számától és a betegség összetettségétől. Egyéni légzési mintát állítunk be a belégzési idő és a légzésszám beállításával. A levegő mennyiségét automatikusan meghatározzák. Sima kilépést biztosít a terápiás módból.

Minden paraméter írható SD-kártyára. Az adatokat iCode-on és WiFi-n keresztül továbbítják. Telítettség- és pulzus-oximetriás kapcsolatok állnak rendelkezésre.

149 000 rubel áron vásárolhat. A jótállási idő 12 hónap.

ReSmart BPAP GII T-30T
Előnyök:
 • a maszkveszteségek automatikus kompenzálása;
 • automatikus nyomás normalizálás;
 • tömörség;
 • zajtalanság;
 • színes 3,5 hüvelykes kijelző;
 • maszk leválasztása és kikapcsolási riasztás;
 • könnyű karbantartás.
Hátrányok:
 • allergiás reakciók előfordultak;
 • Ha levegő szivárog, a zajszint növekedhet és megakadályozhatja az alvást.

Prisma25ST

Márka - Weinmann (Németország).
Származási ország - Németország.

Kompakt modell nem invazív szellőzéshez, amely lehetővé teszi az elhízás hipoventilációjának, a komplex alvási apnoe kezelését. Az érintőképernyős funkcióval rendelkező monitor orosz nyelvű beállításokkal rendelkezik. Az első belégzéskor a készülék automatikusan elindul, eltávolítja a maszkot, öt másodperc múlva kikapcsol. A szivárgási sebesség és a maszk helytelen elhelyezése a korrekció érdekében a kijelzőn látható. A kényelmet egy 0,4 literes, fűtési funkcióval rendelkező párásítóval is biztosítják. Víz hiányában a párásító kikapcsol. Szoftver orosz verzióval.

A mobil készlet tartalmazza a fő eszközt, egy akkumulátort a 20 órás folyamatos működéshez, egy táskát és egy kocsit, amellyel sétálni lehet a készüléket.

189 000 rubel áron kelt el. Két év garancia.

Prisma25ST
Előnyök:
 • széles nyomástartomány;
 • a terápia rugalmas beállítása a különböző paraméterek miatt;
 • automatikus biztonsági mentés frekvenciája a nagyobb biztonság érdekében;
 • nagy felbontású érintőképernyős monitor;
 • néma munka;
 • 0,4 liter űrtartalmú párásító;
 • egyszerű és kényelmes kezelés;
 • "Lágy indítás" és fokozatos nyomásnövekedés;
 • a beteg önellenőrzése a maszk illeszkedéséről;
 • orosz nyelvű szoftver;
 • kiváló minőségű gyártás;
 • könnyű;
 • ergonomikus kialakítás;
 • tömörség;
 • kiváló ár-érték arány.
Hátrányok:
 • ha a maszk az arc nagy részét elfedi, pánikrohamok jelentkezhetnek klausztrofóbiában szenvedő személyeknél;
 • invazív terápia támogatása nélkül;
 • nincs beépített akkumulátor.

Videó - egyértelműen az eszköz használatáról:

Puritan Bennett 560

Márka - Medtronic (Írország).
Származási ország - USA.

Kompakt modell a betegek kórházi vagy otthoni, valamint szállítás közbeni, hosszú távú vagy időszakos mechanikus támogatásához. Alkalmas felnőtteknek és legalább öt kilogrammos gyermekeknek, akik invazív vagy nem invazív szellőzést igényelnek. Hosszú távú, akár 11 órás működést a belső lítium-ion akkumulátor biztosít. A helyes üzemmód az automatikus szelepészlelő funkcióval jön létre. A riasztási rendszer és a kapcsolt módok csökkentik a helytelen paraméterek beállításának kockázatát. A belégzési erőt egy érzékeny és állítható áramláskapcsoló csökkenti. Az adatokat egy USB-meghajtóra menti.

Puritan Bennett 560

550 000 rubel áron vásárolhat.

Előnyök:
 • tömörség;
 • sokoldalúság;
 • könnyű;
 • egyszerű beállítás;
 • könnyű irányítás;
 • modern szoftver orosz nyelvű támogatással;
 • alacsony zajszint;
 • a kerekesszékhez való csatlakozás képessége;
 • apnoe kimutatása;
 • az akkumulátor élettartamának jelzése.
Hátrányok:
 • kis kijelző;
 • a beteg súlyának öt kilogrammra korlátozása;
 • magas ár.

Az eszköz videó áttekintése:

VENTIlogic Plus

Márka - Weinmann (Németország).
Származási ország - Németország.

Sokoldalú modell nem invazív és invazív szellőzéshez, különféle megfigyelési lehetőségekkel. A készülék nyolc érzékenységi szinttel rendelkezik, külön a kilégzéshez és a belégzéshez. Növelje a nyomást hat fordulatszámmal, csökkenjen egy szivárgó áramkörben hat sebességi fokozattal, és egy szelepes áramkörben - egy szinten. Két akkumulátorral van felszerelve - hat órán át külső és három órán át beépített.

A hivatalos kereskedők 608 000 rubel áron kínálnak ajánlatot.

VENTIlogic Plus
Előnyök:
 • kényelmes használat a kiterjedt funkcionalitás miatt;
 • vezérlés forgatógombbal;
 • a paraméterek grafikus bemutatása;
 • biztonság a beépített akkumulátornak, valamint a hallható és vizuális riasztások rendszernek köszönhetően;
 • érzékeny monitorozás;
 • éjszakai mód;
 • távirányító;
 • kiváló minőségű kivitelezés;
 • nagy áramlási dinamikájú szivárgások kompenzálása akár 300 liter / perc, állandó nyomás biztosítása mellett.
Hátrányok:
 • kis kijelző;
 • magas ár.

Az eszköz videó bemutatása:

BiPAP S / T System One

Márka - Philips (Hollandia).
Származási ország - Philips Respironics (USA).

Kompakt modell nem invazív szellőzéshez, egyszerű felhasználói felülettel. A Heated Tube technológia alkalmazkodik a nedvesség szintjéhez. Az egyik rendszer, a System One, integrálja az összes légzéstámogató tartozékot. A beteg légzését szinkronizálja a lélegeztetőgéppel a Digital AutoTrak technológia segítségével a szivárgások észlelésére. A légzés és a kiváltás fázisainak átkapcsolására vonatkozó küszöbértékeket automatikusan beállítják.

BiPAP S / T System One
Előnyök:
 • széles nyomástartomány a légzési fázisok külön beállításával;
 • automatikus befogadás mély lélegzettel;
 • automatikus kikapcsolás a maszk eltávolítása után;
 • alacsony zajszint 27 dB;
 • nagy mennyiségű belső memória;
 • események detektálása továbbfejlesztett algoritmus segítségével;
 • továbbfejlesztett ellenállásszabályozás;
 • hangjelzés a maszk véletlen eltávolítása esetén;
 • belső memória legfeljebb három hónapig történő rögzítéshez;
 • a csatlakozócső 360 fokkal forog.
Hátrányok:
 • egy ideig megszokja a maszkot;
 • ha az övek nincsenek megfelelően beállítva, a bőr dörzsölődhet és összezúzódhat az érintkezési pontokon.

Ha egy beteg, aki önállóan abbahagyta a légzést, nincs csatlakoztatva a készülékhez, akkor a belső szervek nem kapják meg a szükséges mennyiségű oxigént. Ezután a szív nem dobog, a vérkeringés leáll, és az ember meghal. Csak a mechanikus szellőzőberendezések időben történő és minőségi felhasználásával lehet megmenteni, jelentősen növelve a túlélés esélyét.

A hétköznapi vásárlóknak azonban jobb, ha nem aggódnak azon, hogy miként válasszanak és hol vásárolhatnak modern ventilátorokat Oroszországban. A lelkiismeretes eladók és a legjobb gyártók kizárólag kormányzati beszerzésekkel, jogi személyekkel és közvetlenül az egészségügyi intézményekkel lépnek kapcsolatba. A "szürke piacon" nagy a valószínűsége annak, hogy olyan szélhámosok ütköznek bele, akik a ventilátorok leple alatt különféle felszereléseket árulnak, amelyek nem segítenek megmenteni az ember életét.

Vigyázzon magára és szeretteire!

Számítógépek

Sport

szépség