Tartalom

 1. Ami?
 2. A választott kritériumok
 3. A legjobb bokszolók értékelése 2020-ra
 4. Következtetés

A legjobb bokszolók értékelése 2020-ra

A legjobb bokszolók értékelése 2020-ra
 • Általa megosztva: Sport, Hobbi
 • Megtekintések száma: 166
 • Olvasási idő: 8 perc.

Minden sportágnak megvan a maga profi lábbelije, ami növeli a sportolók önbizalmát edzés és verseny közben.

Ma érintjük a boksz témáját, mégpedig a bokszolókat. Ami? Miben különböznek a szokásos cipőktől, és hogyan lehet őket helyesen kiválasztani? Megpróbáljuk ezeket a kérdéseket teljes körűen közölni ebben a cikkben, hogy a fogyasztó a megfelelő döntést hozza, és ne pazaroljon időt és pénzt. Megismerkedünk az ehhez a sportághoz tartozó lábbeli legjobb képviselőivel is.

Ami?

Az ilyen típusú lábbelik első említése a XIX. És ebben az ügyben az úttörők Anglia voltak. Akkor ezek speciális cipők voltak, amelyeket egyetlen bőrrészből varrtak. Mint most, a talpuk is vékony volt és csúszásmentes. Kezdetben alacsonyak is voltak, de csak később kezdték el gyártani őket magasabb baklábbal.

Az ökölvívó cipők speciális bokszok. Stabilitást biztosítanak az atlétának a ringben és nagyobb hatékonysággal mozognak.

Ők a ruha részei, és fontos szerepet játszanak. Az egyes mozdulatok tisztasága és stabilitása attól függ, hogy milyen jó minőségű a termék. Egyes sportolók biztosak abban, hogy a kényelmes és megbízható cipő bizonyos esetekben győzelmet jelenthet a harcos számára, mert magabiztosnak érzi magát, semmi sem zavarja és nem dörzsöli.

A fentiek kapcsán néhány bokszoló előnyben részesít egy adott gyártót. Az alábbiakban megvizsgáljuk a kiválasztási kritériumokat.

A választott kritériumok

A szakemberek tapasztalatai alapján összeállítottunk néhány kritériumot, amelyeket megfontolásra javasolunk.

 • Magasság

Ez a paraméter különös figyelmet igényel vásárláskor. A fokozatosság itt a következő: van magas, közepes és alacsony. Mindegyik típusnak megvan a maga célja, valamint előnyei és hátrányai. Az alábbiakban beszélünk róluk.

 • Ár

Ne spóroljon a minőséggel. Tapasztalt harcosok azt állítják, hogy a ringben való sikert biztosító megbízhatóságot és minőséget csak olyan kiváló márkák tudják biztosítani, amelyek speciális ruházatot és lábbelit gyártanak a sport számára. Ha fontolóra veszi ezeknek a cipőknek a vásárlását, például mondjuk a piacon, akkor megfeledkezhet használatuk tartósságáról. És itt még nem is az olcsó anyagról van szó, hanem arról, hogy nem fog sikerülni a kényelem elérése a bennük folyó edzés során. Gyakran gyorsan nyújtanak és szakadnak.

 • Anyag

Ha profi ökölvívókról beszélünk, akkor az anyagban előnyben kell részesíteni a természetes anyagokat, például a bőrt. De figyelmet fordíthat a velúrra, a nejlonra és a mikroszálra is. A szintetikus anyagok, bármennyire is ellentmondásos érzelmeket váltanak ki, nagy terhelés mellett képesek támogatni a cipőket, amelyeket a bőr mint anyag egyszerűen nem tud ellenállni.

 • Talp és kötőelemek

Kezdjük a talppal.3 részből áll. Azt:

 1. Talpbetét;
 2. A belső rész, amely a talpbetét és a külső rész között helyezkedik el;
 3. A külső része.

A talpbetét lehetővé teszi a láb "lélegzését". Anyagának olyannak kell lennie, hogy a láb a lehető legkevesebbet izzadjon.

A belső tér támaszt nyújt. Az anyag itt már sűrűbb. Általában habgumit vagy erős szintetikus anyagot használnak.

A külső rész többféle anyagból készülhet, természetesen nem egyidejűleg. De a legtöbb esetben nagy merevségű gumi. Ennek a résznek jó tapadást kell biztosítania a gyűrű felületén. Ha ez nem történik meg, akkor a cipő funkcionalitása elvész.

Többféle rögzítőelem is létezik. A cipő lehet hagyományos fűzővel, cipzárral vagy tépőzárral. A legtöbben a fűzést kedvelik, mert ő teszi lehetővé a láb biztonságos rögzítését. Cipzárral a cipő felvétele és levétele sokkal gyorsabb. A tépőzár nem alacsonyabb, mint ez a két kötőelem, és létjogosultsága is van.

 • Alak és szín

Ez az utolsó két kritérium. Minden típus alakja univerzális. Azok. ezek egyfajta cipők, pontosabban szólva - cipők. Csak a magasságuk különbözteti meg őket. Az űrlap fő feladata védő. Azok. a sportoló lábát és lábszárát védeni kell, rögzíteni kell, és biztonságosan meg kell fogni a padlón. Azt is hozzátesszük, hogy nincs különösebb különbség a férfi és a női változat között. Alakjában és anyagában pontosan. Csak a szín különbözteti meg őket.

Az egyes cipők színe eltérő lehet. De ha konkrét versenyekről és bajnokságokról beszélünk, a bizottság számos színkorlátozást írhat elő.

Ezen a ponton, a mérlegelés választásának fő kritériumaiként, befejezzük, és közvetlenül áttérünk a konkrét modellek áttekintésére.

A legjobb bokszolók értékelése 2020-ra

Magas modellek

Rendszerint a magasságuk legfeljebb 25 centiméter. Fő előnyük az alsó lábszárhoz való maximális illeszkedés és védelme. Ez a lehetőség előnyösebb azok számára, akik a láb ezen részét korábban megsérülték.

Zöld domb

Ezt a modellt mind edzésre, mind teljesítményre tervezték. Kínában gyártják.

Ezt a párot a boka megbízható védelme és rögzítése különbözteti meg. Ez fontos az ízület elmozdulásának kockázatának minimalizálása érdekében. A talp kiváló minőségű anyagból készült, amely nem csúszik a padlón. Ennek köszönhetően a sportoló elég gyorsan mozoghat.

A pár létrehozásához felhasznált anyagok bőr és nejlon.

ökölvívók Green Hill
Előnyök:
 • Minőségi anyag;
 • Kényelem használat közben;
 • Megfizethető ár - 2290 rubel páronként.
Hátrányok:
 • Nem található.

REEBOK

E felismerhető márka képviselője dicséretet érdemel funkcionalitása miatt.

A magas bokszolókat birkózásra és ökölvívásra egyaránt tervezték. Tépőzárral rögzítve. Kényesen illeszkednek a lábhoz, és a kiváló minőségű talp miatt nem engedik a lábat elcsúszni. A legtöbb profi sportoló ezt a gyártót részesíti előnyben.

Az ár meglehetősen magas, és csaknem 9 ezer rubel.

ökölvívók REEBOK
Előnyök:
 • Minőségi modell;
 • Szorosan illeszkedik a lábához;
 • Csúszásmentes talp.
Hátrányok:
 • Nem található.

Közepes modellek

A magasság 15 és 20 centiméter között mozog. Magán használatra alkalmas. Természetesen nem védik annyira a sípcsontot, de erősen rögzíti a bokát. Ha népszerűségről beszélünk, akkor az ilyen típusú modellek nem olyan gyakoriak, mint mondjuk az előző verzió. De mégis érdemes figyelni néhány modellre.

REEBOK BOXING BOT BD1348

Meglehetősen funkcionális minta a már ismerős márkától. A sportoló lába stabil lesz.

Térjünk rá a szövetre. A felső részen hálót használnak, amely lehetővé teszi a levegő jól átjutását. A terhelés legnagyobb részét elviselő helyek tetejét további fedvények díszítik. A csizma fűzéssel van rögzítve. Ő teszi lehetővé, hogy a láb szorosan rögzüljön a cipő belsejében.

A talp optimális párnázást biztosít, csökkentve a szalagok felesleges stresszét. A talp külső része gumírozott, a padlón való csúszás kizárt.

bokszolók REEBOK BOXING BOOT BD1348
Előnyök:
 • Kényelem és kényelem viselés közben;
 • Megfizethető ár - 5500 rubel;
 • Sokoldalúan használható.
Hátrányok:
 • Nem található.

ADIDAS Küzdelem sebessége

Ez az opció egyaránt alkalmas bokszolás és birkózás versenyeinek edzésére és előadására. Az itt használt anyag a következő: velúr és poliészter háló. Zsinórokkal rögzítve, amelyek tetején tépőzárral vannak lezárva. Ezeknek a bokszolóknak egyetlen jellemzőjük van - az Achilles szalagok védelme a felesleges stressztől és károsodástól.

A talpbetét bármilyen láb formát ölthet, ami anatómiailag fontos. A talp tartós és nagyon sokáig fog tartani. Maga a márka pedig régóta megalapozta magát a sportruházat és cipő piacán.

ökölvívók ADIDAS COMBAT SPEED
Előnyök:
 • Megfelelő ár a megfelelő minőségért, egy párért 6700 rubelt kell fizetnie;
 • Kopásállóság;
 • Használható napi edzésekhez.
Hátrányok:
 • Nem található.

ASICS AGGRESSOR 3

Egy másik bevált gyártó, amelyben a legtöbb szakember megbízik. A birkózó cipő kényelmes és praktikus, és ez a legfontosabb.

Költségük természetesen drágább, mint az előző verzió, de sok szempontból minőségben is felülmúlja őket. A csat továbbra is ugyanaz - fűzős, amely teljes hosszában megy.

bokszolók ASICS AGGRESSOR 3
Előnyök:
 • Minőségi anyag;
 • A termék szilárdsága;
 • Elfogadható ár - 8000 rubel.
Hátrányok:
 • Nem található.

Rövid modellek

Ez a típus legfeljebb 15 centiméter magas. Ha összehasonlítjuk a szokásos cipőkkel, akkor ezek még mindig magasabbak lesznek, ebben a tekintetben a láb még mindig jobban védett. De ezeket a bokszolókat ugyanúgy fel tudja fűzni, mint a szokásos cipőket.

Ez a fajta cipő alkalmas azok számára, akik gyakran edzenek. Kényelmesek viselni és az edzőtermi intenzív edzések után könnyen száradnak. És a láb olyan jól „érzi” őket, hogy a cipő szinte észrevehetetlen.

Nézzünk meg néhány példát.

Örök ULTIMATE

Azok, akik már büszke tulajdonosai lettek ennek a párnak, értékelhetik a boka igazán kényelmes illeszkedését a szövethez. A fűző a csomagtartó teljes hosszában helyezkedik el, ami nagyobb merevséget és kisebb súlyt ad a modellnek.

A talphoz egy speciális minta tartozik, amelyet kifejezetten ehhez a modellhez fejlesztettek ki. Ez a fejlődés képes a külső rész jobb tapadását biztosítani a padlóhoz.

ökölvívók Everlast ULTIMATE
Előnyök:
 • Elérhetőség - az ár csak 5490 rubel;
 • Kényelmes és kényelmes viselet;
 • Kifinomult kialakítás.
Hátrányok:
 • Nem található.

Előzetes –Boxing

Ez a gyártó ismert a költségvetéséről, ugyanakkor kiváló minőségű. Több mint öt éve van a piacon.

A bokszolók tökéletesen illenek a lábához, és ellenállnak a gyakori intenzív terhelésnek. A gumi külső talp kiküszöböli az elcsúszást, valamint a gyűrű felületén lévő nyomok lehetőségét is.

bokszcipő Prior - Boksz
Előnyök:
 • Elég olcsó - csak 2700 rubel. párnak;
 • Kényelmes és praktikus;
 • Hosszú távú használatra tervezték.
Hátrányok:
 • Nem található.

SPEEDEX 16.1 CG2982

Szuper könnyű kialakítás szuper szellőzéssel. A konstrukció a legújabb technológiával készült, amelyben a talp minden része nagyon rugalmas, a láb pedig különösebb erőfeszítés nélkül hajlik. Ez fontos a sportolók számára.

A bokszolók teteje hálóból készült. A fűzés ebben a változatban középen helyezkedik el, és kényelmes illeszkedést biztosít a cipőnek. A talp minden része habanyagból készül. Maga a talp rugalmas anyagból készül. Lehetővé teszi, hogy maximális erőfeszítést hozzon létre a lábujj területén abban a pillanatban, amikor az ember eltolja. Mindez együtt nagy hatékonyságot biztosít.

ökölvívók SPEEDEX 16.1 CG2982
Előnyök:
 • Könnyű és légáteresztő;
 • Növelje a terhelések hatékonyságát.
Hátrányok:
 • Drága. Az átlagos ár 11.600 rubel.

Különböző árkategóriájú modellek

Ebben a részben a legdrágább, átlagos és minimális költségű modelleket vesszük figyelembe. Próbáljuk meg kideríteni, mi lesz a különbség, a költségektől függően.

Nike Hyperko 601

A lista legdrágább modellje.De amit el akarok mondani, ezek az ökölvívók sokáig tartották és teszik mind a mai napig, vezető pozíciókat töltenek be a felső sportcipők rangsorában.

Ez a pár a középhosszúság típusához tartozik, vagyis mind a napi gyakorlatokhoz, mind a különböző szintű versenyekhez alkalmas. Alul a fűzőt egy speciális hevederrel rögzítik.

A cipő súlya könnyű, többféle szövet kombinációja miatt, mint például a háló és a bőr.

Ennek a modellnek megvan a maga sajátossága. A vonatkozó Flywire technológiában rejlik. Vagyis a láb területén lévő modellt nagy teherbírású szálakkal erősítik meg, amelyek megakadályozzák a test ezen részének károsodását. Ha összehasonlítjuk ezt a technológiát valami vizuális eszközzel, akkor itt valószínűleg valamilyen híd tartójának megépítése a megfelelő.

Most térjünk rá az árra, ez majdnem 18 000 rubel. De mi van nálunk ezért a pénzért?

 1. Csúcstechnológiai építés;
 2. Az újítások bevezetésével megkapjuk a termék minimális súlyát;
 3. Végül a kényelem és a tartósság.
Nike Hyperko 601 ökölvívók
Előnyök:
 • Tartós;
 • Hosszan tartó.
Hátrányok:
 • Nem található.

VENUM Elite ökölvívó cipő

Nézzük ezt a mintát az előzőnél valamivel alacsonyabb áron. Először is, szokatlan színeik miatt nagyon vonzó kialakításúak. Maguk a gyártók szerint ez a modell a legújabb újítások szerint készült. Valódi csatákban és az edzőteremben tesztelték őket. Az egyik dolog, amivel az Elite valóban gondoskodott, az a talp. A komplex elemek kombinációjának köszönhetően úgy alakult, ahogy van. Bennük a boksz kellemesebbé, és ami a legfontosabb, hatékonyabbá válik.

A talpbetét a viselője lábának megfelelő, a nagyobb kényelem érdekében. A legfontosabb szempont, amelyet figyelembe kell venni, a láb lélegző képessége. A háló itt nagy cellákkal van kiválasztva, így a láb kevésbé izzad.

Tehát 11 ezer rubel áron minőséget és kényelmet kapunk egy hűvös dizájnnal kombinálva.

ökölvívók VENUM Elite ökölvívó cipők
Előnyök:
 • Kipróbált modell, amelyet kifejezetten a nagyobb kényelem érdekében terveztek;
 • Hosszú élettartam.
Hátrányok:
 • Nem található.

Demix lennox

 

A leginkább költségvetési modell. Költsége alig több mint ezer rubel.

Először nézzük meg, mit kínál nekünk a gyártó. A Demix ezt a párot gyermek sportcipőként kínálja. A talpbetét szokásos textíliákból készül, hab hozzáadása nélkül, hogy megfeleljen a láb alakjának. Maga az ökölvívók műbőrből és textilekből készülnek. Fűzéssel rögzítve. A gyártó biztosítja a fogyasztót arról, hogy a talp ellenáll a kopásnak.

Gondoljon azok véleményére, akik már vásárolták őket gyermekeik számára. A legtöbben megjegyzik a vonzó megjelenést és a viszonylagos könnyedséget. A lábat szorosan fűzik fűzéssel, ami szintén plusz. Ugyanakkor számos észrevétel hangzik el a talp minőségével kapcsolatban is. Meg kell jegyezni, hogy nem túl megbízható, és egyesekben több ülés után deformálódott.

Ne felejtsük el, hogy ez a lábbeli gyerekeknek szól. És ezért az árért teljes mértékben igazolják magukat, tekintettel arra, hogy nem szakembereknek, amatőröknek vásárolják őket, ahol nincsenek olyan nagy terhelések.

Demix Lennox ökölvívók
Előnyök:
 • Alacsony ár.
Hátrányok:
 • Törékeny.

Következtetés

Közeledve a bokszolók vásárlásának kérdéséhez, el kell döntenie céljukat. Ha gyakran viselik és intenzív terhelés alatt használják, akkor jobb, ha figyelnek a drágább modellekre. És ha hetente párszor gyerekeknek vásárolják őket órákra, akkor olcsóbb lehetőségeket láthat. Ugyanakkor a gyermek lába nem érezheti kényelmetlenül magát, amikor viseli.

Reméljük, hogy felülvizsgálatunk hasznos volt.

Számítógépek

Sport

szépség