Tartalom

 1. Hogyan működik
 2. Helyes kiválasztási kritériumok
 3. A népszerű teagépek értékelése
 4. Összegezve

A legjobb teagépek értékelése 2020-ra

A legjobb teagépek értékelése 2020-ra

A teagép a konyhai készülékek körében új trend, amely a közelmúltban jelent meg. A kávéfőző-szerű készülék lassan népszerűségre tesz szert, mivel a teafőzést teljesen új szintre emeli. A főzéshez használt speciális eszközök lehetővé teszik, hogy bármilyen főzésből forró teát készítsen, fenntartva a szükséges hőmérsékletet, erőt és térfogatot. Az áttekintés megvizsgálja a teafőző kiválasztásának kritériumait, a bemutatott modelleket részletes leírás kíséri, feltüntetve a költségeket, az előnyöket és a hátrányokat. A válogatás hasznos tippeket tartalmaz a tea megfelelő főzéséhez is.

Hogyan működik

A standard modellek olyan finomságokkal rendelkeznek, amelyek nagy meglepetést okoznak azoknak, akik még nem találkoztak ilyen eszközökkel. Az egyik ilyen tulajdonság, hogy sokáig forralják a vizet. A költségvetési teafőzők többségének nincs bekapcsológombja, és amikor csatlakoznak a hálózathoz, azonnal elkezdik melegíteni a vizet. Nehéz eltávolítani a maradék vizet a készülékből.

A konstrukciók kétféle lehet:

 1. Függőleges. Itt a teáskannát vagy a főtest tetejére helyezzük, vagy egymás mellé. Mindkét esetben a teáskannát felmelegítik, és a függőleges eszköz helyet takarít meg a konyhában.
 2. A vízszintes a legfejlettebbnek számít, érintésvezérléssel rendelkezik, képernyőkkel és platformokkal vannak felszerelve. Beállíthatja mind a készülék, mind a test testének hőmérsékletét. Különféle automatikus üzemmódok is rendelkezésre állnak a különféle teafőzéshez.

A készüléknek van egy kis víztartálya, ahol lyuk van a kapszula elhelyezéséhez, akárcsak egy kávéfőző. A hálózatról táplált teafőző nagyon gyorsan elkészít egy finom italt, amelynek kifejezett aromája és gazdagsága van. Egy ilyen eszköz tökéletes irodai és otthoni használatra.

Helyes kiválasztási kritériumok

A teafőző gép kiválasztásakor tanácsos bizonyos árnyalatokra összpontosítani:

 1. Vezérlés típusa. Kétféle teafőző létezik - mechanikus és elektronikus vezérléssel. A mechanikus vezérlésű eszköznek több kapcsolója van, míg egy elektronikus eszköznek érintőpanelje vagy több gombja van. Milyen típusú menedzsmentet válasszon, a vevő kívánságaitól és preferenciájától függ. A mechanikus vezérlésű gép sokkal egyszerűbb, míg az elektronikus vezérlés sok lehetőséget nyit meg a fogyasztó előtt, stílusosan és kényelmesen néz ki vele.
 2. Sörkészítő mechanizmus. A géphez tartozik, és kétféle lehet - kivehető és nem kivehető. A kivehető mechanizmust kézzel kell tisztítani, mindenféle tisztítószerrel. A nem kivehető mechanizmust egy gombnyomással megtisztítják.
 3. Erő. A paraméter közvetlenül befolyásolja a főzési sebességet.Ne felejtsük el, hogy a gyors főzésnél a forrásban lévő víznek nincs ideje elnyelni a tealevél teljes aromáját, ezért választania kell a főzés sebessége vagy az ital gazdagsága között.
 4. Test anyaga. Általában acélt vagy műanyagot használnak a teafőző gép testének elkészítéséhez. Az acél tok megbízhatóbb, de nagyban befolyásolja a készülék költségeit.
 5. Csiszolási képesség. Ez a funkció lehetővé teszi a főzéshez használt tealevelek finom őrlését.
 6. Az eszköz méretei. Egy nagy gép sok helyet foglal el, és kényelmetlen lesz. A készülék megvásárlásakor célszerű figyelembe venni a tényleges konyhai területet.

A tealeveleket önporra őrlő funkcióval rendelkező eszközök kétféle malomkövet tartalmaznak:

 1. Kerámiai. A kerámia malomkövek csendesen működnek és nincsenek oxidálva. De nagy hátrány a rövid élettartamuk. Ha idegen tárgyak kerülnek a készülék belsejébe, nagy a kockázata a malomkövek károsodásának.
 2. A fémből készült malomkövek erősebbek és tartósabbak.

A teafőző gépek függőlegesek vagy vízszintesek, műanyagok vagy üvegek, funkciójuk a hűtőital melegítése, automatikus vagy kézi vezérlés. Néhány modell rendelkezik a tealevelek öblítésével és őrlésével. Vannak olyan modellek, amelyek csak teát főznek.

A népszerű teagépek értékelése

A teafőző gépek már nem egzotikusak, és általános konyhai eszközökké váltak. Velük a tea mindennapi elkészítése sokat változott, mivel bármilyen típusú sört használhat, és könnyen elkészíthető egy bizonyos hőmérsékletű, telítettségű és térfogatú ital. A legjobbak részletes áttekintése segít a fogyasztóknak a megfelelő választásban a modellek jellemzői, előnyei és hátrányai alapján, amelyek költségben és kiegészítő funkcionalitásban különböznek. A legjobbak az Egyesült Államok, Oroszország és Németország teafőzői.

A legolcsóbb

Rommelsbacher ta 1200

A német gyártók egy teafőző egyedülálló modelljét mutatják be, 4 üzemmóddal. A teafőzés minden szükséges szakaszon 10 másodperc és 10 perc között megy keresztül. A modell időzítővel van felszerelve, kompakt, elegáns és kényelmes, üvegből és műanyagból.

Költség: 8150 rubeltől.

Rommelsbacher ta 1200
Előnyök:
 • kompakt, letisztult kialakítás;
 • zárt fűtőtekercs;
 • üvegszekrény.
Hátrányok:
 • a figyelmeztető hang túl hangos.

Selecline xb 6991

A francia Auchan kiskereskedő tulajdonában lévő Selecline márka teafőzőit Kínában gyártja a Ningbo Shuaiwei Electric Appliance Co, és az alacsonyabb árszegmensben a legjobbaknak számítanak. Természetesen ilyen pénzért nem lehet olyan automata teafőzőt vásárolni, mint a Kitfort. De egy kis család vagy egy ember számára tökéletes egy literes edény egy kis teáskanállal, amelynek melegen tartása a feladata.

Ez a modell egyensúlyban van a pénzügyi lehetőségek és a fogyasztói vágyak között, és az arany középútnak tekinthető. Két perc gépi üzem - és két csésze jó forró tea készen áll az Ön számára. Az előnyök között szerepel az alacsony teljesítmény (600 W) és a kényelmes hőszigetelésű fogantyú. A modell alapja és fedele műanyagból készül, és a vízszint jól látható az üveg izzóban. A készülék a lehető legkompaktabb (magassága 23 cm, szélessége - 17,5 cm, hossza - 19,5 cm), súlya csupán 900 g, ezért a költségvetés-tudatos emberek számára a legjobbnak tartják.

Költség: 895 rubeltől.

Selecline xb 6991
Előnyök:
 • teljesítmény 600 W;
 • elektronikus vezérlés;
 • a modell teljesen biztonságos;
 • szabályozhatja a vízszintet.
Hátrányok:
 • kis hozam kész tea.
 • rövid tápkábel.

Xiaomi Deerma rozsdamentes acél egészségügyi edény

A függőleges teafőző másik modellje. Az ilyen típusú teafőző gépek működési elve nagyon egyszerű: az elektromos vízforralóban csak egy fűtőelem van, amely felmelegszik, és az emelkedő gőz felmelegíti a teáskannát. Az állvány, amelyen az elektromos vízforraló található, egy teljes kezelőpanel.

A modell teljesítménye 1000 W, ami nem annyira egy 1,5 literes elektromos vízforralónál. Mindkét teáskanna üvegből és fémből készül. A kezelőpanel gombjai hat mód aktiválását teszik lehetővé. Érdekes megjegyezni, hogy a gyártó azt állítja, hogy ez a modell nemcsak teakészítéshez, hanem az első fogások vagy desszert bemelegítéséhez is.

A központ csak pozitív véleményeket érdemel. Van rajta időzítő, és van egy funkció is a vízforralóban beállított hőmérséklet fenntartására. Úgy tűnik, hogy a Xiaomi márka modellje a legszélesebb funkciókkal rendelkezik a minősítésben bemutatott összes eszköz közül. És mégis, a vásárlók döntő többsége véleményünk szerint szívesebben használja teafőzőként, anélkül, hogy a csomagolásban lévő fémdarabkákra stb. Gondolnának.

Ár: 1400 rubel.

Xiaomi Deerma rozsdamentes acél egészségügyi edény
Előnyök:
 • a szállítókészlet állványt és egy olvadási lombikot tartalmaz;
 • Üvegből és fémből készült teáskannák;
 • az egész szerkezet nem túl nehéz;
 • hat üzemmód közül választhat;
 • időzítő jelenléte;
 • 6 órán át melegen tartás funkciója.
Hátrányok:
 • magas ár;
 • sokak számára nehéznek tűnhet elsajátítani;
 • átlagos teljesítmény.

Átlagos árkategória

Lamark lk-1602

A sokoldalú modell, amelyet tea és kávé készítésére használnak, jól bevált. A gép erősen fűtött üvegből készül, középen dugattyúval a víz szivattyúzására. A fogyasztók elég érdekesnek tartják a modellt, mivel minden szükséges funkciót jól teljesít, csak kis mennyiségben.

Ár: 2990 rubeltől.

Lamark lk-1602
Előnyök:
 • gyorsan felforralja a vizet;
 • automatikus fűtés biztosított;
 • nincs műanyag szaga.
Hátrányok:
 • túl forró hangokat ad ki víz forralásakor.

Bosch magángyűjtemény

Függőleges modell egy híres márkától. A készülék alját a beállított hőmérséklet fenntartására használják. A felső rész teáskanna, és a kész tea öntésére szolgál. A lábazati érintkező forgót 360 fokosra tervezték, és bármilyen helyzetben felszerelhető.

Ár: 2500 rubeltől.

Bosch magángyűjtemény
Előnyök:
 • automatikus fűtés biztosított;
 • alja rozsdamentes acélból készül;
 • kényelmesen elhelyezett műanyag markolat.
Hátrányok:
 • nincs automatikus mód.

ProfiCook PC-TKS 1056

Ez az eredeti készlet egy teáskannából, egy ismert elektromos vízforralóból és egy elektronikus állványból áll, amely ezeket kombinálja. A vízforraló nagyon erős - 2250 W, ami lenyűgöző, így a víz percek alatt forr. A gép karosszériája üvegből és fémből készül, és kiváló minőségével tetszik. Zárt tekercs szolgál fűtőelemként.

Főleg üvegből. Kiváló minőségű szűrőt helyeznek el benne, hogy a tealevelek ne kerüljenek ki. A teáskanna térfogata 1,2 liter, az elektromos vízforraló térfogata 1,7 liter, ami teljesen kielégíti a vásárlók túlnyomó többségét.

A teáskanna fűtőbázisa kiváló minőségű termosztáttal rendelkezik, így a felhasználó bármilyen hőmérsékletet választhat a 70 és 100 fok közötti tartományban - ez a folyamat itt fokozatmentes.

A modell kizárólag forrásban lévő víz funkciójával van felszerelve, mások nem állnak rendelkezésre. A vízforralókat fel lehet cserélni és elhelyezni az állvány bármely részén, ezt a fogyasztói vélemények is megjegyzik. A gyártó gondoskodott arról, hogy víz hiányában blokkolja a teafőző beépítését, de nem vette figyelembe az elektromos vízforraló fedele légmentesen lezárt tömítésének szükségességét, így a víz nemcsak a kifolyóból fog folyni, hanem részben ki is ömlik a fedél alól.

Ár: 2600 rubel.

ProfiCook PC-TKS 1056
Előnyök:
 • van egy termosztát;
 • test kiváló minőségű anyagokból;
 • nagy mennyiség;
 • jó védelmi rendszer.
Hátrányok:
 • csak 100 fokig melegedhet;
 • az elektromos vízforraló fedelében nincs tömítés.
 • a fűtési hőmérséklet fenntartásának nincs funkciója.
 • magas ár.

Bosch tta 2201

Ezzel a kis modellel biztonságosan adhat forró italt egy nagy családnak. A kivehető szűrő mechanikus vízkőtelenítő funkcióval rendelkezik. A gép két szerkezetből áll, a test műanyagból készül, amelynek nincsenek idegen szaga. A gyártó elképzelése szerint a tea elkészítése után a gép fűtési üzemmódba kapcsol, így az ital mindig forró lesz.

Ár: 4199 rubeltől.

Bosch tta 2201
Előnyök:
 • fűtési üzemmódban sterilizálhatja az edényeket.
Hátrányok:
 • nincs automatikus kikapcsolás.
 • folyadék szivárog a kifolyóból.

Drága teagépek

Kitfort KT-630

A híres márka modelljét az egyik legjobbnak tekintik automatikus vezérléssel, különféle funkciókkal ellátva. Lehetőség van a csésze térfogatának és az ital erősségének szabályozására. A tartályból és a főzőrácsból álló eszköz, amelyet tisztítás céljából könnyen eltávolíthatunk, szinte nélkülözhetetlen konyhai eszköz a minőségi tea rajongói számára. A mellékelt utasítások leírják annak működését.

Költség: 9.200 rubeltől.

Kitfort KT-630
Előnyök:
 • a tea tulajdonságai megmaradnak;
 • csendes munka;
 • teljesítményjelző;
 • kijelző.
Hátrányok:
 • a bekapcsológomb nincs túl kényelmesen elhelyezve;
 • kis italhozam.

Sharp te-t 01 ocha tech

A japán tea-szertartáshoz készült retro stílusú gép valódi dekoráció minden konyhának, nemcsak teafőzőnek. A készülék nagyon érdekes kialakítású - ferde élekkel, valamint kellemes meleg színnel. A kis kapacitás alacsonyabb, mint a többi modell, de a kezelhetőségnek számos előnye van. A modell egyszerre legfeljebb 4 csésze tea készítésére képes, több főzési programmal és a levelek aprításának funkciójával van felszerelve. A készlet tartalmaz egy könyvet tea receptekről.

Ár: 7099 rubeltől.

Sharp te-t 01 ocha tech
Előnyök:
 • érdekes funkcionális kialakítás;
 • kiváló minőségű fűtőelem;
 • Japán sörfőzés technológiája.
Hátrányok:
 • alacsony fűtési sebesség;
 • magas ár.

Összegezve

A lista az orosz piacon elérhető legjobb teafőzők modelljeit tartalmazza. A felülvizsgálatban tárgyalt modellek mindegyikét biztonságosan megvásárolhatja, és bármilyen térfogatú csodálatos gazdag ital elkészítésével örömet okozhat.

A teafőzés eszközei már régóta kibővültek, és már nem korlátozódtak kizárólag teáskannákra és teáskannákra, az automatikus teafőző pedig simán átállt az egzotikus kategóriából a szokásos mindennapi kategóriába, és sokak számára egyszerűen szükségessé vált. Nagyon kényelmes ennek a forró italnak a kedvelői számára, hogy finom teát készítsenek benne, fenntartva a szükséges hőmérsékletet, valamint elérve a szükséges mennyiséget és telítettséget.

A teafőző gépek iránti növekvő kereslet az igények alapján határozza meg a kiválasztási kritériumokat. Most könnyedén választhat vízszintes vagy függőleges modellt, korlátozhatja magát a kis funkcionalitásra, vagy előnyben részesítheti a haladó modellt. Vannak olyan modellek, amelyek képesek a tealeveleket öblíteni és porokká őrölni speciális receptek készítéséhez, keverékeket vagy tiszta fajtákat főzni képesek. Vannak olyan modellek is, amelyek kiegészítő italokat is készíthetnek - melegítés nélkül keverik őket. Vagy az egyes teafőzők fűtési üzemmódban sterilizálóként működhetnek az edényekben. Röviden: rengeteg közül lehet választani, és felülvizsgálatunk segít ebben.

A teagép kiválasztásának ismeretében sikeresen vásárolhat ilyen háztartási készülékeket az értékelések és a vásárlói vélemények felhasználásával.

Számítógépek

Sport

szépség