• Általa megosztva: Auto és Moto
 • Megtekintések száma: 1209
 • Olvasási idő: 10 perc.

Ma az elektromos robogók kiváló alternatívává váltak az autókkal szemben. Segítségükkel nemcsak hosszú utat "tehet meg", hanem irányíthatja is mozgásait. Ezenkívül a kütyük segítenek csökkenteni az utazási időt, mert kis méretük miatt kiváló terepjárókkal rendelkeznek. A készüléket a hálózatról (220 V) töltik az eredeti eszköz segítségével. Kivétel nélkül mindenki élvezheti az újdonságot, aki nemcsak az idejét, hanem a környezetét is nagyra értékeli. A hálózaton található számos vélemény alapján, amelyet fénykép is alátámaszt, a használatához nincs szükség speciális ismeretekre. Az alábbiakban kiégünk az elektromos robogókkal egy üléssel.

Miért tetszik mindenkinek annyira az újszerű eszköz?

Az idők során a robogók újszerű kiegészítőkből hétköznapi technológiai segítővé váltak, amelyek megtalálták alkalmazhatóságukat az emberi mindennapi életben. Ma ez az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb módszer bármilyen távolság megtételére. Most lehet késedelem nélkül munkába állni. A szerkentyűkre különösen nagy szükség van az intézetekben és főiskolákon tanuló fiatalok körében. Az elektromos robogóval izgalmas hétvégi kirándulást lehet szervezni.

Mi vezérli a keresletet:

 1. Elfogadható költség.
 2. Autonómia.
 3. Kényelmes működés.
 4. Stílusos megjelenés.
 5. Funkcionális.
 6. Egyszerű használat.
 7. Környezetbarát.

A modern eszközöket a zökkenőmentes működés, az erő és a magas szintű megbízhatóság jellemzi. A modern piacon és számos online áruházban számos olyan eszköz létezik, amelyek elfogadható szintű vízvédelemmel rendelkeznek. Ez lehetővé teszi, hogy országúton minden kockázat nélkül haladjon, tócsákat vágjon át és permetezze a járókelőket. Ha helyet foglal, a terhelés nagy részét leveszi a lábáról, így az utazás kényelmesebbé és még lazábbá válik.

Szükség esetén előnyben részesítheti azokat a népszerű modelleket, amelyeket nagy terhelésre terveztek. Ez a lehetőség tökéletes a túlsúlyos emberek számára, akik önállóságra törekszenek.

Mit kell keresni

KritériumLeírás
Súly Az egyik legfontosabb paraméter, amelyre szinte senki sem figyel. Ezért az ember hibákat követ el a választás során, és megveszi azt, ami nem felel meg neki. Az eszközök össztömege a konfigurációtól függően változik:
1. Legfeljebb 8 kg szuper könnyű.
2. A 8-12 kg-ot könnyűnek tekintik.
3. A 12-16 kg-ot közepesnek nevezzük.
4,16-20 kg - nehéz.
5. 20 kg vagy annál nagyobb súlyúnak számít.
Minden modellnek megvannak a maga előnyei és hátrányai.Egy személy egyedül képes felemelni és hordozni a szuper könnyű eszközöket. 15 kg-nál nagyobb súlyt már nehéz húzni, különösen a gyermekek számára. A fenti jellemzők bármelyike ​​miatt az elektromos robogó kiváló megoldás a városi utazásokhoz.
AkkumulátorÓlmot és lítiumot használnak. Javasoljuk, hogy előnyben részesítse a második lehetőséget, amely minden szempontból jobb, mint az analógok. Ezenkívül egy személy hasonló elemekkel találkozik a mindennapi életben (telefonok, táblagépek, laptopok). Az ólomegységek kapacitása kicsi, a súlya hatalmas, és az erőforrás jelentéktelen. A mutatót Wh vagy Watt / órában mérik. Minél magasabb ez az együttható, annál hosszabb ideig halad az eszköz további töltés nélkül. Számos online áruház nem kifejezetten feltünteti ezeket az információkat a véleményekben, mivel ezek befolyásolják a személy végső választását. Ehelyett egy grafikon jelenik meg, amely ciklusonként jelzi a lehetséges futásteljesítményt. Ezek az információk azonban nagyon szubjektívek.
Motor típusa Többféle kivitelt használnak. Mik:
1. Motorok lánchajtással. Az elemet egy öv vagy lánc rögzíti a kerékhez.
2. Motor kerék. A készülék a használt kerék belsejében található.
Amikor csak lehetséges, a szakértők azt tanácsolják, hogy részesítsék előnyben a második lehetőséget. Erősebbek, stabilabbak, légmentesebbek, tartósabbak és csendesebbek. A teljesítményjelző is változik. Az együttható 100-1000 watt lesz. Meg kell jegyezni, hogy a legtöbb esetben 350 watt több mint elegendő. Ez lehetővé teszi a készülék gyorsulását 30 km / h-ra.
A kerekek száma és méreteiA kerekek átmérője eltérő lehet: a minimum 3 hüvelyk, a maximális 14 hüvelyk. Minél kisebb a kiválasztott átmérő, annál könnyebb lesz az eszköz. Nehezebb lesz irányítani, és nehéz lesz vezetni. Gyakran a választás a 8 vagy 10 hüvelykes kerekű népszerű modelleken dől el. A gumi minősége is megegyezik: öntött gumi vagy pneumatikus típus. A második lehetőség abban az esetben kiváló, mert további párnázást hoz létre, és képes kiegyenlíteni az út során tapasztalt szabálytalanságokat (gödrök, forgácsok, mélyedések). De könnyen megsérülhetnek. Lehetetlen átszúrni a gipszet, azonban mivel puha, nehéz elnyelniük a rezgést.
SebességA legjobb modellek 80 km / h-ra képesek gyorsulni. A minimális sebesség 10 km / h. A legtöbb vásárló szerint a 30 km / h-ra gyorsuló eszköz tökéletesen megbirkózik a jelzett funkciókkal. Ezenkívül egy ilyen menet nemcsak biztonságos, hanem kényelmes is lesz. Néhány ember inkább 50 km / h sebességgel halad, mivel megszokta autóját. A gyártók azonban már nem javasolják a túlhúzást. Ennek ellenére négy kerék jobb, mint kettő vagy három. A gyermekmodell kiválasztásakor ügyelnie kell a sebesség önálló csökkentésének lehetőségére. Az ilyen funkciók akkor válnak valósággá, amikor az eszközt egy speciális alkalmazás segítségével csatlakoztatják a szülő okostelefonjához.

Minél könnyebb az elektromos robogó súlya, annál (valószínűleg) annál kevesebb távolságot tud megtenni egyetlen töltéssel. Az akkumulátor kapacitására vonatkozó információk külön figyelmet érdemelnek.

A választott kritériumok

Hogyan válasszunk elektromos robogót üléssel? Egy ilyen tartozék kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni, amelyek segítenek egy igazán jó minőségű és hatékony járműre összpontosítani. A gyártó által feltüntetett jellemzők mellett figyelembe kell venni a kényelem mértékét is, amelyet az ember egy utazás során tapasztal. A fő kritériumok a következők:

 1. A fékrendszer rendkívül fontos. A szokásos elektronikus féktechnika mellett jó mechanikának is rendelkeznie kell, amelyet kerékpárokon használnak.
 2. A mozgás sebessége közvetlenül függ a teljesítményjelzőtől.
 3. Bármelyik országban él is, javasoljuk, hogy a készüléket vigye magával a szobába, és ne hagyja felügyelet nélkül az utcán.Annak érdekében, hogy egy tinédzser megbirkózzon az ilyen manipulációkkal, ügyelnie kell egy elektromos robogó összecsukható modelljének megvásárlására.
 4. Tisztelettel adózunk az első kerék meghajtású szerkezeteknek. Nagyon kényelmes kezelni az ilyen eszközöket. Ez azonban olyan motorkerékpárral felszerelt szerkezetek használatát vonja maga után, amelyek költsége meghaladja a költségvetést.
 5. Maximum töltés. Magának a sofőrnek a súlyán kívül nem felesleges kis mennyiséget hagyni az élelmiszerbolt táskáinak és személyes tárgyainak. A bejelentett 100 kg maximális terhelés 120 kg nettó tömegnek ellenáll, de a termék élettartama jelentősen csökken.
 6. Képernyő vagy színes kijelző jelenléte. Ez az egyszerű eszköz segíti a felhasználót a megtett út és a fennmaradó töltés nyomon követésében.
 7. Mennyibe kerül? Az ilyen termékek ára túlságosan változó. Meg kell azonban jegyezni, hogy ebben az esetben a drága nem mindig a legjobb.
 8. Ütéselnyelő tulajdonságok. Az egyenetlen utak senkit sem lepnek meg, de egy dolog egy autó lyukán átmenni, egészen más pedig háromkerekű robogóval átkelni rajta.
 9. Tartozékok. Fényszórókra és csomagtartóra van szükség. Ez egy olyan igazság, amely nem befolyásolja jobbra a vételárat, de egyszerűen nem lehet nélkülük. Jobb egy kicsit túlfizetni, mint sokáig megbánni.

Hogyan válasszunk elektromos robogót egy gyermek számára

Ha a modern szülők gyermekkora robogók vezetésével telt el, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy hasonló adaptációt akarnak majd gyermekeik számára. Akkor miért ne választaná az elektromos modelleket? Egy látszólag igénytelen eszköz tisztességes sebességre gyorsulhat, ezért rendkívül óvatosnak kell lennie azok megválasztásában.

A gyermek kora

Az ilyen felszerelés kiválasztásakor a csecsemők számára az első dolog, amire figyelnie kell, az életkor. A legbiztonságosabb szerkezetek 4-7 éves gyermekek számára készülnek, és nem képesek nagy sebességű fejlődésre. A 8-10 éves gyermekek számára ajánlott olyan speciális korlátozókkal felszerelt modelleket használni, amelyek lehetővé teszik a 10 km / h-s gyorsulást. A tizenéves termékeket idősebb gyermekek számára tervezték, és 15 km / h-ra gyorsulhatnak. 15 éves kortól megpróbálhatja megbízni a gyermeket egy felnőtt eszközzel, amely 25 km / h-ra gyorsul. A baba súlya szintén fontos szempont lesz. A normát 45-60 kg-nak tartják, de jobb, ha részletesebb információkat keres a boltban.

Tervezés

Az összeszerelés nagy megbízhatósága mellett a termék megjelenése fontos szerepet játszik a gyermekek elektromos robogójának kiválasztásakor. A csecsemők számára a gyártók fényes és szokatlan eszközöket gyártanak, amelyek felkelthetik a gyermek figyelmét. Mielőtt megvásárolná az eszközt, figyeljen számos kiegészítő szolgáltatásra, többek között:

 1. Alsó megvilágítás.
 2. Biztonsági hevederek.
 3. Hang hatások.
 4. Villogó fények.
 5. Világos szín.
 6. Kijelző védelemmel.
 7. Két ülés.

Az utolsó szót azonban a kis felhasználóra kell hagyni, akinek még el kell sajátítania ezt az újítást.

Súly és méretek

Azoknak a szülőknek, akik először szembesülnek egy ilyen megszerzéssel, tisztában kell lenniük azzal, hogy hosszú és izgalmas, friss levegőn tett séta után haza kell szállítaniuk a robogót. Ezenkívül a lakás lakóinak még nagyobb nehézségei lesznek, mert ha a lift ideiglenesen leáll, akkor jelentős terheléssel kell felmászni az emeletére. Kényelmetlen a lemerült egységet tolni, ezért összecsukva is önmagában kell cipelni (ha ilyen opció biztosított). Minél kevesebb a készülék súlya, annál jobb mindenkinek. A választás során különös figyelmet kell fordítani a kormányoszlopra és annak magasságállításának lehetőségére. A gyermeknek kényelmesnek kell lennie vele.

Töltés és akkumulátor

Nincs olyan akkumulátor, amely óriási töltetet adna ki, ha kicsi lenne, vagy percek alatt fel lehetne tölteni. Az akkumulátor kényszerű kompromisszum, amelyet meg kell hozni a termék kiválasztásakor. A kapacitású eszközök töltése hosszú időt vesz igénybe, és jelentős súlyuk (méretük) lesz. De sokkal tovább lehet majd lovagolni.Az optimális mutató a robogók számára a 15 km-es töltés.

Azt is meg kell jegyezni, hogy az idő múlásával az akkumulátor elveszíti tulajdonságait, fokozatosan kezd romlani és csökkenni. Annak érdekében, hogy ez a pillanat néhány év mindennapi használat után eljusson, be kell tartania a gyártó által javasolt összes ajánlást. A részletes információkat a termékútlevél tartalmazza.

A legjobb összecsukható elektromos robogók gyártói

SpeedRoll SG05

A készülék könnyű súlya csak növeli a manőverezhetőséget. Oroszország területén gyártják, ezért nem lesz nehéz megtalálni a modul egyedi alkatrészeit, valamint márkás szervizközpontot. Alumínium vázon alapszik, de a modell nem a kereslet a gyártás minősége miatt. A kialakítás összecsukható és rendkívül ergonomikus. A visszahatás, az ízületek és a csomók teljes hiánya jól átgondolt. A kompakt, de tágas csomagtartónak köszönhetően az összterhelhetőség eléri a 110 kg-ot. Maga a robogó súlya 14 kg, így még egy tinédzser is könnyedén cipelheti helyről helyre. 30 km / h-ra gyorsul, és ugyanolyan távolságot képes megtenni. 10 Ah lítium-ion akkumulátort használnak. A teljes feltöltés 6 órát vesz igénybe. A nagy kerekek lehetővé teszik a durva terepen történő utazást és a kisebb mászást. Meg kell jegyezni a kézifék jelenlétét is, amely növeli a készülék általános biztonsági mutatóját. Az indításhoz elég a kulcs forgatása, és éjszaka az utazás különösen kényelmes lesz a fényes fényszóróknak köszönhetően.

Átlagos ár - 32 000 rubel.

SpeedRoll SG05
Előnyök:
 • átgondolt tervezés;
 • könnyű;
 • fényes fényszórók;
 • informatív megjelenítés;
 • nagy kerekek;
 • építési minőség;
 • megengedett terhelés 110 kg;
 • kiváló minőségű anyagok;
 • szükség esetén online megrendelheti a terméket.
Hátrányok:
 • a színek széles választékának hiánya.

Palmexx T-Walker

Az ár és a minőség ésszerű kombinációja. Vizuálisan hasonlít egy miniatűr terepjáróra, amely elég elegánsnak tűnik. A fehér színű modell különösen stílusosan néz ki. Az összecsukható kialakítás meleg időjárás esetén aktív utazásokra alkalmas. Akkumulátorként manapság ritka típusú ólomakkumulátorokat használnak, amelyek mínusz alatti hőmérsékleten is működhetnek. Meg kell jegyezni az elemtartó kiváló minőségű szigetelésének jelenlétét. Megfelelő vezetési ismeretekkel egy felnőtt könnyedén megbirkózik az irányítással sík aszfaltúton és könnyű terepen is. Teljes töltés elegendő 40 km megtételéhez. A megengedett sebesség 40 km / h. A modell dob típusú fékrendszerrel és láncmeghajtással van felszerelve. A gyorsítás és a megállás gyengéd. Nagyméretű kerekekkel van ellátva, amelyek védő fémlemezekkel, oldalsó reflektorokkal, féklámpákkal és csomagtartókkal rendelkeznek.

Költség - 26 000 rubel.

Palmexx T-Walker
Előnyök:
 • a pénz értéke;
 • teljes feltöltés 8 óra alatt;
 • gyorsulás 40 km / h-ig;
 • 40 km egyetlen feltöltéssel;
 • nagy kerekek, oldalsó védőívekkel;
 • tágas csomagtartó;
 • lágy fékezés és gyorsulás;
 • Könnyű vezérlés.
Hátrányok:
 • 42 kg - súly.

Eltreco Iconic GL 500w 48v

Népszerű modell, amely üléssel van felszerelve. Tömör alumínium vázból készült. Összecsukható és könnyű. 500 wattos motoron és lítium akkumulátoron alapszik. Az első villa lengéscsillapítóval, 10. pneumatikus gumival és tárcsafékekkel van felszerelve (hátsó és első). A közlekedés modern formája, amely környezetbarát. Segítségével könnyedén navigálhat a forgalmas utcákon és utakon. A magasság kézi beállítása megengedett. Gyorsul 32 km / h-ra 13 kg tömeggel. 45 km-t gyalogolhat egyszerre.

Ár - 47 000 rubel.

Eltreco Iconic GL 500w 48v
Előnyök:
 • 45 km egyetlen feltöltéssel;
 • dinamika;
 • fenntarthatóság;
 • környezetbarát;
 • ergonómia;
 • erőteljes motor;
 • zökkenőmentes.
Hátrányok:
 • az ülés nem kényelmes;
 • költség.

ZAXBOARD Rider

Olcsó és hatékony egész évszakra tervezett jármű, amelyet felnőtt közönség számára terveztek.Tökéletesen halad országúton, fenntartva a kiváló futási körülményeket és a vezetési teljesítményt. Használható extrém körülmények között - hő és jelentős hőmérséklet-ingadozások esetén. Az összes kulcselemet speciális védőréteg borítja, amely megvédi őket a portól, a szennyeződésektől és a víztől. Ennek köszönhetően lehetõvé válik robogóval hóban vagy szakadó esõben való vezetés.

350 wattos motoron alapul, amelyet elfogadható mutatónak tekintenek. Védett kerékbe építve. Kiváló minőségű ötvözeteket használnak az akkumulátor gyártásához. Hőszigetelés biztosított. A szerkezet hajtogatott. Rossz látási viszonyok között lehet mozogni a kormányoszlop alá helyezett fényes fényszóró jelenléte miatt. A löket puha, sima, a lengéscsillapítók miatt.

20 000 rubel áron vásárolható meg.

ZAXBOARD Rider
Előnyök:
 • a motor teljesítménye;
 • kényelmes ülés;
 • könnyű;
 • por, szennyeződés és nedvesség elleni védelem;
 • jó terepfutási képesség;
 • értékcsökkenés.
Hátrányok:
 • tempomat nem biztosított.

Baiku szenvedély

Kényelmes ilyen eszközön közlekedni terepen és akár aszfalton is. Ez a beépített 10 hüvelykes kerekek és a kiváló minőségű felfüggesztés miatt vált lehetővé. Ez utóbbi a rezgések elnyelésére szolgál, ami hozzájárul az akadályok gyors és hatékony leküzdéséhez. A kijelző a kormánykeréken található. Megjeleníti:

 1. Vezetési mód.
 2. Díj.
 3. Futásteljesítmény.
 4. Utazási sebesség.

Szükség esetén a lábtartó fölé hajolhat, és nem hajthatja be minden alkalommal. A vásárlást olyan emberek fogják értékelni, akik elsősorban értékelik az idejüket és a kényelmüket. Gyönyörű, kompakt és praktikus közlekedési eszköz, amely a deklarált tulajdonságok miatt univerzálisnak minősíthető.

Költség - 26 000 rubel.

Baiku szenvedély
Előnyök:
 • nagy kerekek;
 • fokozott biztonság;
 • környezetbarát;
 • jó terepfutási képesség;
 • egy tágas kijelző jelenléte;
 • egyszerű használat;
 • motor teljesítménye.
Hátrányok:
 • nincs azonosítva.

Minőségi elektromos robogók értékelése felnőtteknek

KUGOO C1 11 Ah

Ezt a modellt érdemes jobban megvásárolni azok számára, akik túlsúlyosak. A készülék teherbírása eléri a 150 kg-ot, ami kiváló mutatónak számít. Ezenkívül egy kis súlyú készlet lehetővé teszi, hogy kockázat nélkül kirándulhasson a boltba vagy a barátaival. A kényelmes ülés megkönnyíti a kényelmes mozgást mind a városon belül, mind a külvárosban. Tökéletes megoldás távolsági utazásokhoz. A nagyobb kényelem érdekében egy kivehető kosarat helyeznek el, amelybe cipelheti a dolgokat.

A tárcsafékek felelősek a vészfékezésért. A megfelelő kormány elérhető a kormányon. A fényszóró a kormányoszlopon található, és a szöge állítható. Hátul parkolófények vannak. Maximális gyorsulás 35 km / h-ig. Motor teljesítmény 500 watt. 528 V / h kapacitású akkumulátor, amely lehetővé teszi, hogy teljes töltéssel 40 km-t hajtson végre.

Költség - 30 000 rubel.

KUGOO C1 11 Ah
Előnyök:
 • teherbírás;
 • csúszdán vagy járdán vezethet (kicsi);
 • nagy kerekek;
 • erőteljes motor;
 • könnyű;
 • zökkenőmentes.
Hátrányok:
 • az ülés instabil.

iconBIT TRIDENT 120T

Egy kiegyensúlyozott és szokatlan kütyü, amely kényelmes üléssel van felszerelve, nem hagyhatja figyelmen kívül a minősítésünket. Széles (felfújható) gumikkal van felszerelve, amelyek garantálják a kiváló terepfutási képességet és felelősek a sima menetért. A hátsó motor jó gyorsulással rendelkezik. A sebességváltás kényelme érdekében a fojtószelep botot használják. Az optimális hibrid modell, amely tárcsa- és elektronikus fékekkel egyaránt fel van szerelve. Így a forgalom stabilitását és magabiztosságát el lehetett érni egy zsúfolt úton. A fékreakció azonnali lesz, még maximális sebességnél is. A jó értékcsökkenés miatt sikerült 120 kg-ra növelni a teherbírást. A bejelentett pálya teljes akkumulátorral 20 km.

A költség 29 000 rubel.

iconBIT TRIDENT 120T
Előnyök:
 • védelem rövidzárlat és túlterhelés ellen;
 • erőteljes motor;
 • túlmelegedés elleni védelem;
 • nagy kerekek;
 • védelem nedvességtől és portól;
 • teherbírás;
 • kosár.
Hátrányok:
 • ár;
 • a stroke időtartama.

KUGOO M4 Pro 17 Ah

A termék nagy, lengéscsillapító kivehető üléssel van felszerelve. A kerekek felfújhatóak, ami lehetővé tette a teherbírás növelését 150 kg-ig. Kiváló megoldás 100 kg vagy annál nagyobb testsúlyú emberek számára. Azok számára is vonzó lesz, akik szeretnek kényelmesen (ülve) utazni. A felfüggesztés egyszerre energiaigényes és puha, ami lehetővé teszi, hogy még terepen is utat teremtsen. A telepített kijelző az összes szükséges paramétert megjeleníti, beleértve: futásteljesítményt, töltést, mozgási sebességet. Különös figyelmet érdemel a márkás riasztórendszer, két kulcstartóval kiegészítve. A lopási kísérlet a hátsó kerék blokkolásával jár, amelyet megfelelő hangjelzés kísér.

Költség - 34 000 rubel.

KUGOO M4 Pro 17 Ah
Előnyök:
 • 30 km töltésenként;
 • a terepen való mozgás képessége;
 • nagy kerekek;
 • kivehető ülés;
 • tágas fedélzet.
Hátrányok:
 • az építés minősége gyenge;
 • költség.

Melyik cégnél jobb elektromos robogót vásárolni a gyermekek számára

Razor Mini Mod

A TOP a legkisebb felhasználók számára nyitja meg a modellt. Könnyű kezelhetőség jellemzi, így három éves kortól használható. A kütyü által megengedett 3,5 km / h maximális sebesség pozitív hatással van az általános biztonsági mutatóra. A könnyebb kezelhetőség érdekében a gyártó kormányt és ergonomikus ülést biztosít. A gázpedál sima és kézzel állítható. Három kereke gumírozott védőrésszel. Az út stabilitása elképesztő. Kizárólag sík felületen, lejtés nélkül ajánlott használni. A robogó és a robogó hibridje nagyszerű ajándék lesz egy gyerek számára.

Költség - 7000 rubel.

Razor Mini Mod
Előnyök:
 • megengedett terhelés 20 kg;
 • lengéscsillapító ülés;
 • futásteljesítmény teljes akkumulátorral 40 perc vagy 2 km;
 • biztonság;
 • kezdje a gombbal.
Hátrányok:
 • önszerelés vásárlás után;
 • töltés 6-8 óra.

Borotva Power Core E100S üléssel

Egyszerű és hatékony eszköz, amely nem hagy közömbösséget sem a felnőttek, sem a gyerekek számára. Nincs szükség önbeállításra, mivel a hajtás nincs felszerelve lánccal vagy feszítővel. Biztonságos gyermek elektromos robogó kézifékkel a kormányon. A motor simán, rángatózás nélkül leáll. A leállítás során szinte lehetetlen leesni a termékről. A betétek gumírozott betétekkel vannak ellátva.

Erős gyorsulás esetén a beállított korlátozó működhet. A maximális sebesség 18 km / h. Az akkumulátor teljes feltöltése 6 órát vesz igénybe. A keret egy darabból áll, nagy szilárdságú rozsdamentes acélból. Az anyag ellenáll a korróziónak. A kerekek tubustalanok, felfújhatóak, átmérőjük 20 cm, kiváló rezgéselnyelőnek számítanak. A 100 W-os motor biztonságos és kényelmessé teszi a mozgás folyamatát. Megengedett terhelés 55 kg. Teljes robbanással a robogó 1,5 órán keresztül halad. Szükség esetén az ülés levehető, és a gyermek állva lovagolhat.

Ár - 21 000 rubel.

Borotva Power Core E100S üléssel
Előnyök:
 • könnyű;
 • nagyméretű akkumulátor;
 • megengedett gyorsulás 18 km / h;
 • felhasználói magasság 122 cm-ig (hét év);
 • szokatlan kialakítás;
 • nagy szilárdságú keret;
 • megengedett terhelés 55 kg;
 • erőteljes motor.
Hátrányok:
 • a megnedvesített aljzat hihetetlenül csúszós;
 • a kormánykerék nem állítható magasságú.

iBalance BS1

Eredeti és stílusos eszköz, amely úgy néz ki, mint egy kerékpár. Két szín van: fehér és fekete. Ugyanakkor kellemes megjelenésű, és a gyerekek kedvelik. A váz nagy szilárdságú alumíniumötvözetből készül. A széles ülés felelős a mozgás kényelméért és kényelméért. Maximális terhelés 110 kg. A kormánykeréken talál egy olyan kijelzőt, amely lehetővé teszi az összes szükséges információ nyomon követését. Teljes töltés elegendő egy 6 órás autóútra vagy 30 km-re. Nagyszerű megoldás azok számára, akik szeretnek a szabadban tölteni és függetlenek lenni.

Ár - 25 000 rubel

iBalance BS1
Előnyök:
 • széles és kényelmes ülés;
 • futás időtartama;
 • biztonság;
 • ergonómia;
 • környezetbarát;
 • töltési sebesség;
 • Könnyű vezérlés;
 • tinédzserek általi használat lehetősége.
Hátrányok:
 • nincs azonosítva.

TANKO T8

Népszerű modell, kiterjedt funkcionalitással. Nagyszerű választás azoknak a tinédzsereknek, akik több időt akarnak tölteni a szabadban, és szeretnék felfedezni a világot. A megengedett gyorsulás 15 km / h. A maximális teherbírás 75 kg. A termék teljes tömege 11 kg, ami mobil és könnyen kezelhető. A gyermek könnyen használhatja önállóan. A szerkezet összecsukható és ütésálló műanyagból készül. Egyszerre akár 15 km-t is gyalogolhat, de a gyakorlatban ez az adat alacsonyabb (10 km). Ezen kívül nem valószínű, hogy valaki nagyobb távolságra engedi a gyereket. A poliuretán kerekek lágyabbak, mint a műanyag kerekek, ezért a rezgéscsillapítással rosszabbul bírnak, mint a gumírozott analógok. Levehető ülés mellékelve.

Költség - 8000 rubel.

TANKO T8
Előnyök:
 • ergonómia;
 • összecsukható kialakítás;
 • teherbírás;
 • költség;
 • biztonság;
 • környezetbarát.
Hátrányok:
 • alacsony futásteljesítmény;
 • instabilitás.

Következtetés

Az elektromos robogók külön rés, amely külön figyelmet érdemel. Néhányan kényelmesebbnek érezhetik magukat e-kerékpárral vagy segway-vel vezetni, de ez inkább szokás kérdése. Könnyű súlyuk és kompakt méretük mellett nemcsak szórakozásként, hanem komplett járműként is keresettek. Kiváló megoldás forgalmas városokhoz és rövid városon kívüli utakhoz. Az ilyen modulok minden évben egyre népszerűbbek. Némelyikük kizárólag sík aszfalton használható, míg mások alkalmasak durva vagy országúton történő vezetésre. Melyik modellt válassza? Minden a személy személyes preferenciáitól és anyagi lehetőségeitől függ.

Számítógépek

Sport

szépség