Tartalom

 1. A röpcédulákról és az állványokról
 2. Mik azok a POS anyagok
 3. Menuholder, stand - esély az eladások növelésére
 4. Melyik állványt válasszuk?
 5. A legjobb menütartók
 6. Következtetés

A legjobb menütulajdonosok értékelése 2020-ra

A legjobb menütulajdonosok értékelése 2020-ra
 • Általa megosztva: Technika, Termékek
 • Megtekintések száma: 168
 • Olvasási idő: 8 perc.

Ha a szórólapok az egyik módja a vállalkozás reklámozásának, akkor a számukra megfelelő állvány vagy polc mindenképpen jól jön. A cikkben a menütartók elkészítéséhez használt fajtákról, anyagtípusokról beszélünk, előnyeikről és hátrányaikról.

A röpcédulákról és az állványokról

A szórólap egyfajta kirakat egy vállalat, kávézó, szálloda vagy étterem számára - tartalmazza az alapinformációkat a létesítményről vagy az eseményről, bemutat egy ajánlatot, fényképeket vagy grafikákat a céggel kapcsolatban.

A legkülönfélébb formában, méretben és típusban kapható műanyag szórólap tartó kényelmes és elegáns bemutatási mód.

A nagy átlátszóság és a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képesség, beleértve a karcolást is, lehetővé teszi az állványok hosszú ideig és problémamentes használatát.

A füzetállványok ideálisak minden nagy forgalmú területre. Csarnokok, folyosók, porták, várók. A menütartók ellenállnak az időjárási viszonyoknak, ezért az utcán, a kirakat előtt helyezhetik el a kávézók, kocsmák és éttermek nyílt területein. Széles körben használják a kereskedelem és a szolgáltatások minden területén, hatékonyan növelhetik az eladásokat és ösztönözhetik a potenciális ügyfeleket arra, hogy nagyobb érdeklődést mutassanak az ajánlat iránt.

A szórólapok és standok szervezői segítenek a rend megőrzésében, bemutatják egy vállalat vagy intézmény szakmai szemléletét, a részletekre való odafigyelést.

Mik azok a POS anyagok

A POS anyagok a leggyakrabban használt promóciós anyagok, amelyek hatékonyan népszerűsítik a vállalatokat, valamint az általuk kínált termékeket és szolgáltatásokat. Ez a hirdetések leggyorsabb formája, amely eléri az ügyfeleket, és jellegénél fogva elengedhetetlen a legfontosabb értékesítési és marketing folyamatok sikeréhez.

Különböző reklámhordozók használatával, valamint a vevővel való közvetlen kapcsolattartás révén ezek az anyagok nagy hatással vannak a fogyasztó vásárlási döntésére. A jól megválasztott POS anyagok által támogatott értékesítés nemcsak a márka ismertségét, hanem az értékesítést is jelentősen növeli.

Ahhoz, hogy a POS anyagok elvégezhessék munkájukat, érdekes és vizuálisan vonzó formára van szükségük, amely tükrözi a vállalat vagy létesítmény profilját. Ezen túlmenően, mivel a potenciális vásárlók körében növelik a márka ismertségét, ezeknek az anyagoknak fel kell hívniuk a figyelmet és pozitív választ kell eredményezniük.

Az ilyen típusú anyagoknak sokféle formája van. Itt vannak a legnépszerűbbek - sokukat látni fogja mindennap.

 • A kijelző egyfajta POS anyag, amelyet a padlón helyeznek el. Ez egy állvány vagy könyvespolc, amelyre a promóciós termékeket helyezik. Élelmiszeripari termékek esetében a kiállítási standokat a kóstoló állomásokkal kombinálják.
 • Padló matricák - irányítsa a fogyasztót a népszerűsített termékhez. Leggyakrabban nagy formátumú üzletekben használják őket;
 • A menuholder röpcédulák, menükártyák, mappák és egyéb papírok vagy promóciós anyagok számára készült állvány. Tartós anyagból készült zseb alakú, és más állvánnyal kombinálható.
 • A wobbler olyan POS anyag, amelyet termékekkel ellátott polcra helyeznek. Szalaggal a polchoz rögzítve. Hajlékony átlátszó fóliából készül, így kissé kiemelkedik a polcról. A wobbler, más néven kiwak vagy rettegés, népszerűsítheti egy új terméket, kiemelheti azt egy polcon vagy hirdethet promóciós ajánlatot.

A POS anyagok marketing tevékenységekben történő alkalmazásának fő előnye a cselekvés szabadsága és számos elérhető megoldás.

Az állványok felhasználási területei

Az állványok vagy étlaptartók műanyagból, akrilból, plexiből készülnek, sok helyen felhasználhatók, nevezetesen:

 • bankok;
 • utazási irodák;
 • irodák;
 • szállodák;
 • gyógyszertárak.

Használatuk nagyon széles, nekik köszönhetően sokkal gyorsabban és hatékonyabban juthat el a címzettek meghatározott csoportjához. Ez egy megfelelő típusú reklám azok számára, akik szeretnék bővíteni vállalkozásukat. Választhat egy- és kettős állványok között. Az A5 szórólap tartókat többféleképpen lehet rögzíteni, nem túl nehézek, így könnyen áthelyezhetők az A pontról a B pontra, ha a tulajdonosnak ilyen igénye van. Kereskedelemben és szolgáltatásokban is használják őket, tökéletesen ellátják hirdetési funkcióikat, és nem hagyják figyelmen kívül a járókelőket.

Menuholder, stand - esély az eladások növelésére

A szórólapok, menükártyák, névjegykártyák állványainak és menütartóinak megvásárlása lehetőséget nyújt a vállalat eladásainak növelésére, az ügyfelek, a látogatók vonzására, és lehetővé teszi, hogy ebből jelentős pénzügyi előnyöket kapjon. Az asztali polcok és állványok hosszú élettartammal rendelkeznek, így nem kell néhány hetente újakba fektetnie. Lehetővé teszik, hogy a hirdetések szélesebb közösséghez jussanak, így az emberek láthatják az ajánlatot, és nagyobb valószínűséggel üzletelnek a céggel. Ezeket a munkalapokra és a pultokra is fel lehet helyezni, vagy a falhoz lehet rögzíteni, ez teljes egészében az ügyfelek preferenciáitól függ, akik úgy döntenek, hogy reklám céljából vásárolják őket.

Ami?

Mindannyian kocsmákban és kávézókban találkoztunk menütulajdonosokkal, egy éttermi menükártya, egy kávézó a kirakat és az egyik olyan elem, amelyet alaposan át kell gondolni. Fontos, hogy ne csak a megfelelő ételeket válasszuk, ideálisak azoknak a helyeknek, ahol azokat felszolgálják, hanem a menükártya megjelenését és a hozzá tartozó menütartót is.

Ez egy asztali állvány, amelyet különféle információk bemutatására használnak az ügyfél számára. Gyakran ez a POS eszköz állványnak tekinthető a menü alatt kis kávézókban, bárokban és más létesítményekben. Ezenkívül a menütartót gyakran használják promóciós ajánlatok, kedvezmények vagy új termékek bemutatására.

Az asztalsátor kialakítása, ahogy ezt a terméket is nevezik, meglehetősen egyszerű - két téglalap alakú átlátszó lemez és egy háromszög vagy téglalap alakú alap. A két lemez között van egy kis rés, amelyet egy speciális betétnek szánnak, amely információkat tartalmaz a kliens számára.

Az állványok típusai:

 • vízszintes;
 • függőleges;
 • háromoldalú.

Az ilyen stand lehetővé teszi a kávézók, éttermek, szállodák látogatóinak, hogy megismerkedjenek a létesítmények általános menüjével vagy különleges ajánlataival.

A menütartó rendszerint a szálloda minden asztalán vagy pultján található, és fő funkciója tájékoztató jellegű, az intézmény minden látogatója számára elérhető menünek érthetőnek és a lehető legérzékenyebbnek kell lennie.

Népszerűek a kereskedelmi vállalatok értékesítési irodáiban, a kiskereskedelmi és nagykereskedelmi üzletekben, a nagy vendég- és látogatószámú kiállításokon, konferenciákon és más rendezvényeken is, ahol lehetőség van a látogatók tájékoztatására az információs anyagok elhelyezésével az asztalokon elhelyezett menütartókban.

Gyártási anyag

A lámpatest teste elegáns ezüst kötőcsavarokkal keretezhető, így bármikor könnyen cserélhetők a kártyák. A menükártyák ideálisak hozzá. A menükártyák lehetővé teszik az étlap, a desszertek vagy a borok elegáns bemutatását. Tökéletesen illeszkednek a menü esetekbe.

Ennek az asztallapnak a leggyakoribb változata egy darabból áll, alapja hajlítással jön létre. Általában ez az opció egyoldalú, a szórólap mezője szögben helyezkedik el. Az ilyen modellek tökéletesek árcédulákként a hirdetések megtartásához (például egy szálloda vagy étterem recepcióján).

Korszerűbb és népszerűbb az alap, ha egy plexi üveglemezt egy speciális platformba helyeznek. Az egyszerű modellek esetében a platform ugyanabból a szerves üvegből készül, a drágább, designer modelleknél az alap fából, fémből vagy más színű műanyagból készülhet. Annak érdekében, hogy még ilyen apróságokhoz is extra fényt adjon, sok vállalat menütartókat rendel márkás platformokkal - vagyis a szervezet logóját vésik vagy nyomtatják az alapjára.

A talppal rendelkező menuholder általában kétoldalas, azaz. két különböző szórólapot illeszthet bele, és az ügyfél különböző oldalról fogja látni őket.

A táblagéphez képest az illetékes tartalmú menütartó státustudatosabbnak tűnik. Ez egy tartós és praktikus reklámhordozó (ha az asztali sátrat minden alkalommal újra kell nyomtatni, amikor a körülmények megváltoznak, akkor a menütartóban egyszerűen megváltoztathatja a betegtájékoztatót). Ezenkívül ideális szabadtéri létesítményekhez, nyári kávézókhoz, szabadtéri rendezvényekhez, as nem fújja el a szél.

Melyik állványt válasszuk?

A megfelelő állvány kiválasztásakor meg kell terveznie, hogyan és hol fogják használni. Díszítsen egy recepciót, álljon az alkalmazott asztalára, használjon vásárokra vagy konferenciákra, álljon egy asztalra egy kávézóban, étteremben vagy kocsmában.

Ezek a kritériumok segítenek eldönteni, hogy az állvány melyik mérete fog a legjobban működni, hasznosabbak-e a kis zsebek vagy a nagy állványok, az összecsukható állvány vagy a rögzített szerkezet. Természetesen a röpcédulák mérete és alakja is fontos - a zsebek nem lehetnek túl kicsiek vagy túl nagyok, mert a röpcédulák "megfordulhatnak" és rendetlennek tűnhetnek bennük.

Fontos! A menütartó kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy stabil és szépen elkészített legyen.

Leggyakrabban egy ilyen hasznos tulajdonság megtalálható egy háromszög alakú szerves üveglábon. Az állványok átlátszók lehetnek, további zsebük lehet a hirdetésekhez és névjegykártyákhoz, vagy anélkül.

Stabil lábakkal ellátott állványok lehetnek azonos színűek, mint a menütartók, vagy színesek.

Asztali állvány alapja:

 • műanyag;
 • faipari;
 • fém;
 • szerves üveg.

A plexi állványokat lézerrel dolgozzák fel, hogy a késztermék a kívánt formát kapja.

A rangos kávézókban, éttermekben vagy szállodákban gyakran találni az állványokon az intézmény logóját, amelyet szitanyomással, tamponnyomtatással vagy speciális film felhasználásával alkalmaznak.

A menükártyák és tájékoztató szórólapok birtokosainak gyártásához gyakran használnak szerves üveget, amelynek vastagsága 1,5–3 mm, figyelembe véve az eszköz egyedi jellemzőit.

Az A5 szórólap-tartó nagyon jó választás lehet promóciós eszközök vásárlásakor.Különböző formájú és méretű állványokat választhat. Így beltéren és szabadban egyaránt alkalmasak. A reklámállványok felhívják a környezet figyelmét, és információs prospektusokat tartalmazhatnak, amelyek arra ösztönzik a potenciális ügyfeleket, hogy vegyék igénybe a vállalat szolgáltatásait. Nagyon tartósak, ellenállnak az időjárási körülmények negatív hatásainak.

A menütulajdonosok alaki tényezőjükben különböznek. Lehetnek forgóak, göndör lábtartóval rendelkeznek. Bizonyos esetekben ezeket az állványokat háromoldalúvá teszik. Ez nagyszerű, ha egy sokoldalú információs állványt akar telepíteni. Ha egy ilyen eszköz mindkét oldalához hirdetést csatol, adjon áttekintést a közelben lévő összes potenciális árufogyasztó számára. Ezek az alátétek tökéletesen mutatnak.

Az átlátszó akrilüveg asztaltartó tökéletes megoldás a gasztronómiához. A séf céges ételeinek hozzáértő bemutatása biztosítja a vendégek állandó érdeklődését és a népszerűsített ételek eladásának növekedését.

A háromoldalú eszközök egyfajta átlátszó állványok, amelyeket egy étterem vagy kávézó látogatójának asztalára lehet felszerelni. Az ilyen anyagok hasznosak azok számára, akik többféle információ egyidejű elhelyezését tervezik egy asztalon (például információk az új fogásokról és akciókról). Gyakran a látogatók a megrendelésükre várva figyelembe veszik a menütartókat, így azonnal megismerhetik az Ön előnyös ajánlatát.

Jellemzők:

 • átlátszó akrilt használnak - olyan anyagot, amely ellenáll a külső hatásoknak és a különféle szennyeződéseknek, így a menütartó mindig szép lesz.
 • a plexiből készült külső védőtartó lehetővé teszi az utcai gyorsétteremben történő aktív felhasználást.
 • méltóság
 • tágasság és tömörség egyszerre. Egyedülálló lehetőség nagy mennyiségű információ elhelyezésére, amelyet az ügyfél könnyen érzékel.
 • szilárdság, tartósság;
 • kifogástalan megjelenés;
 • megfizethető áron.

Ami az élettartamot illeti, annak a ténynek köszönhetően, hogy a tartó akrilból készült, nem fél a kisebb mechanikai sérülésektől. Ezenkívül nem sárgul az UV-sugarak hatásától, megbízhatóan megőrzi a rögzítést eredeti formájában.

Könnyen karbantarthatók, a felület sima vízzel és flanellel könnyen tisztítható.

A legjobb menütartók

A középárban

Menuholder átlátszó talppal

Asztali állvány reklámfüzetek, árcédulák, információk rögzítésére.

Anyaga: akril

Forma - függőleges

Méret - A4

250 rubel ár

Menuholder átlátszó talppal
Előnyök:
 • funkcionalitás;
 • tömörség;
 • fenntarthatóság;
 • átlátszó akril;
 • Könnyen kezelhető;
 • kopásállóság.
Hátrányok:
 • nem.

Függőleges menütartó L-obr

Nagyszerű lehetőség árcédulák, kommentárok, kis formátumú és L alakú kiegészítők elhelyezésére jól illeszkedik egy kocsma vagy kávézó, bútorüzlet vagy gyógyszertár asztalára.

Anyaga: átlátszó műanyag;

Forma - függőleges

Méret - A6

Ár - 30 rubel.

Származási ország - Oroszország

Függőleges menütartó L-obr
Előnyök:
 • alacsony költségű;
 • tömörség;
 • ütésállóság;
 • a nyomtatott anyagok egyszerű elhelyezése;
 • Könnyen kezelhető.
Hátrányok:
 • nem.

Fa talppal

Stílusos, kényelmes formátumú tartó, amely nemcsak egy elit étterem vagy egy hangulatos kávézó asztalát díszíti, hanem tökéletesen harmonizál az irodában, a bankban, a szálloda recepcióján.

Anyaga: akril, fa

Forma - vízszintes

Méret - A 5

Ár - 185 rubel

menütartó Fa talppal
Előnyök:
 • stílusos megjelenés;
 • könnyű használat és gondozás;
 • karcálló;
 • Különböző formátumú nyomtatott termékekhez tervezték;
 • kényelmes kialakítás.
 • tömörség;
 • funkcionalitás.
Hátrányok:

nem.

Menuholder a tartókon

Az ilyen standok nem csak a HoReCa, a gyorsétterem, hanem a pénzintézetek, bevásárlóközpontok és üzletek körében is népszerűek. Ez egy kényelmes reklámhordozó, amelyet asztalra, pultra vagy vitrinre lehet helyezni.

Anyaga: akril

Forma: vízszintes

A 4 méret

Származási ország - Oroszország

Ár: 220 dörzsölje

Menuholder a tartókon
Előnyök:
 • a test és az alap akrilból készül;
 • Különböző formátumú nyomtatott termékekhez tervezték;
 • kényelmes kialakítás;
 • egyszerű használat;
 • mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállás, karcolások;
 • többszörös használat;
 • tartósság.
Hátrányok:

Asztali napellenző L-obr névjegykártyatartóval

Információs állvány A4 L-obr. névjegykártyatartóval. 75 fokos dőlésszög. Anyaga - átlátszó plexi 2 mm. Zseb névjegykártyákhoz vagy más kis formátumú nyomtatott termékekhez.

Ez minden bizonnyal az asztal, bárpult dísze lesz, a szálloda recepciója, bizonyos hangulatot, egységes stílust ad az intézménynek a belső térben.

Anyaga: akril

Forma - függőleges, vízszintes

Méret - A 4

Ár - 195 rubel.

Származási ország - Oroszország

Asztali napellenző L-obr névjegykártyatartóval
Előnyök:
 • megjelenés;
 • megfizethető ár;
 • tömörség;
 • funkcionalitás;
 • könnyű használat és gondozás.
Hátrányok:
 • nem.

Drágább lehetőségek

Akril asztali sátor fa talppal

Menuholder akril tömörfa talppal. Ez egyablakos megoldás információk, menükártyák elhelyezésére, a megfelelő lépés az ügyfelek és a látogatók vonzására.

Széles körben használják a HoReCa szegmens létesítményeiben, irodáiban, bankjaiban és üzleteiben.

Anyaga: akril, fenyő

Méret - A 4

Forma - függőleges

Ár - 550 rubel.

Akril asztali sátor fa talppal
Előnyök:
 • stílusos állvány kialakítása;
 • kényelmes és ugyanakkor kompakt méret;
 • könnyű;
 • fenyőalap;
 • fenntarthatóság;
 • funkcionalitás;
 • tartósság;
 • egyszerű gondozás és használat.
Hátrányok:
 • nem.

Háromoldalú menütartó forog

4 részből áll: alap- és levéltartó. Tágas tartó szórólapok és hirdetések, menükártyák elhelyezéséhez.

Anyaga: akril

Méret - A 4

Forma - függőleges

Ár - 420 rubel.

Háromoldalú menütartó forog
Előnyök:
 • funkcionalitás;
 • rengeteg információt közzétehet;
 • kényelem;
 • súly;
 • tartósság;
 • elegáns bemutatás;
 • mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képesség.

Hátrányok:

 • nem.

Asztali napellenző "tölgyből készült fa talppal

Függőleges állvány névjegykártyatartóval, alapja színezett masszív tölgyfa. A készülék stílusos, diszkrét megjelenése összhangban lesz a létesítmény klasszikus stílusával.

Anyaga: akril

Méret - A 5

Forma - függőleges

Ár - 337 rubel.

Asztali napellenző "tölgyből készült fa talppal
Előnyök:
 • jó minőség;
 • fenntarthatóság;
 • funkcionalitás;
 • egyszerű használat;
 • Könnyen kezelhető;
 • kényelmes zseb névjegykártyákhoz;
 • szilárd alapot.
Hátrányok:
 • nem.

Következtetés

A sikeres vállalkozás sok apróság kombinációja, amely lehetővé teszi a termék megfelelő bemutatását a vevő számára, a menütartó pedig olcsó és egyszerű módszer a potenciális vevő figyelmének felkeltésére. Az ebben a cikkben szereplő tippek segítenek kiválasztani a funkcionális tartót megfizethető áron.

Számítógépek

Sport

szépség