Tartalom

 1. Minőségi akció kamerák értékelése Kínából
 2. Hogyan válasszunk akció kamerát?
 3. Kimenet

A legjobb kínai akció kamerák rangsorolása 2020-ban

A legjobb kínai akció kamerák rangsorolása 2020-ban

A miniatűr és erőteljes akció kamerák kényelmét minden szélsőséges fényképezés rajongó és olyan ember értékelte, aki egyszerűen szereti a videofelvételt. Rögzítőeszköz kiválasztásakor megbízható és működőképes kamerát szeretne elfogadható áron. A közelmúltban számos kínai gyártású költségvetési kamera jelent meg, amelyek rendelkeznek a szükséges paraméterekkel és jelentős összeget takaríthatnak meg. Milyen olcsó kínai kamerákra kell figyelni? Vagy hogyan válasszuk ki azt, amely a híresebb márkák kiváló analógjává válik? Próbáljuk meg kitalálni.

Minőségi akció kamerák értékelése Kínából

A veszélyes sport- és videotároló webhelyek, például a YouTube és a Vimeo elterjedése arra késztette a kínai gyártókat, hogy bocsássák rendelkezésre az akció kamerákat. Ezek a modulok extrém körülmények között írnak videókat, és az ilyen eszközökön készített videó menő és látványos. Az alábbiakban felsoroljuk a 2020-as legjobb kínai akció kamerákat.

10. hely: MIJIA 360 Panoráma kamera

Annak ellenére, hogy mindenki másképp kezeli a kínai gyártók által gyártott elektronikát, aligha vitatkozna valaki azzal az állítással, miszerint ez a modell a legjobban megfelel a megbízhatóság, a teljesítmény és az ár szempontjából. Viszonylag középkategóriás áron ez a legjobb besorolású akció bütyök nagyszerű munkát végez a legjobb lehetőségek mellett, kiváló minőségű 4K felvételeket készítve.

A két mátrix miatt, amelyek felbontása 16 MP, a kép valóban részletes és olvasható, így a szerkentyű az egyik legnépszerűbb eszköz ebben a résben. Ezenkívül a MIJIA 360 Panoramic Camera különbözik az alternatív megoldásoktól azáltal, hogy telepít egy 128 GB memóriakapacitású microSD flash meghajtót.

A jó minőség mellett a felhasználók megjegyezték a kamera megjelenését a véleményekben. Ez az eszköz az egyik legvékonyabb eszköz, mivel vastagsága nem haladja meg a 24 mm-t. Kiváló minőségű anyagok, megbízható kivitel és gazdag tipikus héjszínek teszik igazán vonzóvá és divatossá.

Az átlagos ár 14 000 rubel.

MIJIA 360 panorámakamera

Specifikációk:

ParaméterÉrték
Videó formátum3456x1728 px
Mátrix16 megapixel
TovábbáFotó mód; USB interfész; Wi-Fi; micro SD támogatás; Vízálló ház
Méretek78x67x24 mm
Súly109 g

Kamera videó áttekintés:

Előnyök:
 • Divatos megjelenés;
 • Kiváló lövések;
 • Megbízhatóság növelése;
 • IP67 védelmi fokozat;
 • Könnyen kezelhető.
Hátrányok:
 • Nem cserélhető akkumulátor;
 • Az akkumulátor felmelegszik, ha hosszabb ideig használja a fényképezőgépet;
 • A minőség romlása, amikor egy videót konvertál a közösségi hálózatokon.

9. hely: EKEN H9R

A 4K videofelvétel ebben a modellben 10 kép / mp sebességgel érhető el. A felvételi felbontás csökkentésével és a felvételi mód megváltoztatásával növelhető a képkockasebesség.

Fotósorozat készítése legfeljebb 60 másodperces időközönként lehetséges. A készlet tartalmaz egy távirányítót. A fényképek minősége nem magas, gyenge fényviszonyok mellett a képet zaj és hullámosság kíséri.

A kiegészítő kiegészítők közé tartozik egy vízálló doboz víz alatti fényképezéshez, tartók, hevederek, szalag sisakhoz vagy autó műszerfalához való rögzítéshez.

Lehetőség van vezeték nélküli kapcsolatra egy okostelefonnal és webkameraként történő használatra.

Költségvetési kamera áttekintése - a videóban:

Az átlagos ár 4100 rubel.

EKEN H9R

Specifikációk:

ParaméterÉrték
Videó formátum4096x2160 px (UHD 4K)
Mátrix4 megapixel
TovábbáLCD képernyő; felvétel a H.264-ben; Fotó mód; HDMI kimenet; USB interfész
Méretek59x41x25 mm
Súly64 g
Előnyök:
 • Távirányító;
 • Kiváló minőségű fényképezés Full HD minőségben.
Hátrányok:
 • A videofelvétel bekapcsolt Wi-Fi mellett kellemetlen zajjal jár;
 • Gyenge hangminőség.

8. hely: MIJIA 4K Action Camera

Ezt az eszközt a YITech készítette a Xiaomi Tech Corporation bevonása nélkül. A készülék műanyag héjban készül, a SONY nagy teljesítményű IMX 377 fényképező moduljával, 12 MP CMOS mátrixszal. Az érzékelő mérete 1 / 2,3 hüvelyk. Belül van az Ambarella A9SE chip. A videofelvétel minősége itt 4K, 30 kép / mp sebességgel. Elérhető színek:

 1. A fekete;
 2. Fehér;
 3. Rózsaszín.

Az átlós képernyő itt 2,19 hüvelyk a Retina mátrixszal kombinálva, amely nemcsak a hétköznapi érintéseket, hanem a gesztusokat is támogatja. A YI 4K kijelzőn a felhasználónak lehetősége nyílik arra, hogy személyesen állítsa be a kívánt fényképezési módot anélkül, hogy szinkronizálná saját telefonjával. A fényképezőgép két akkumulátor töltéssel két órán keresztül 30 FPS sebességgel képes 4K felvételeket rögzíteni, így az akkumulátor élettartama szempontjából az egyik legjobb akció kamera.

Az átlagos ár 6900 rubel.

MIJIA 4K Action Camera

Specifikációk:

ParaméterÉrték
Videó formátum3840x2160 px (UHD 4K)
Mátrix8 megapixel
TovábbáKépstabilizátor; LCD képernyő; Érintőkijelző; Time-lapse üzemmód; H.264 felvétel
Méretek72x43x30 mm
Súly99 g

Kamera videó áttekintés:

Előnyök:
 • Pompás munkaidő;
 • Masszív multi-touch kijelző a kamera vezérléséhez;
 • Kis méret és súly.
Hátrányok:
 • Instabil szoftver, összeomlik;
 • Alacsony minőségű szoftverstabilizálás, amely egy módban működik;
 • Kis szög kilátás 2020 akció kamerához

7. hely: SJCAM SJ 4000

A kínai SJCAM márka továbbfejlesztett modellje, amely vezeték nélküli adatátvitelre képes, nemcsak a dizájnban, de a technikai jellemzőkben is hasonlít a híres GoPro kamerára, bár azokra, amelyeket az amerikai márka az első modelljeikben deklarált.

Téglalap alakú eszköz minimális számú kezelőszervvel (Mode és OK gombok), számos kiegészítő tartó - övek, autós kapcsok, vízálló tok 30 méteres mélységben történő fényképezéshez.

A 12 MP-es mátrix gyors lencsével rendelkezik, amelynek gyújtótávolsága 2,8 mm. Látószög - 170 fok. Gyengén megvilágított körülmények között fényképezhet, ha a beállításokban kiválasztja a kívánt módot. Automatikus üzemmódban a kép nem mindig pontosan adja vissza a színskálát és a természetes tónusokat, mivel a fehéregyensúly beállításában hibák vannak. Ez egy gyártási hiba, amelynek a fényképezés minőségére gyakorolt ​​hatása kiküszöbölhető a kamera kézi beállításával.

A funkcionalitást szabványos funkciók kísérik - folyamatos fényképezés, önkioldó beállítása, autofókusz a keretben lévő tárgyak és arcok érzékelésével, ha szükséges, változtassa meg a felbontást.

Ez a modell használható videofelvevőként, ehhez a csomagolásban ragasztószalag található, amely rögzíti a kamerát a műszerfalon, a beállításokban pedig van egy megfelelő mód, amely szabályozza a felvételt.

A Wi-Fi modul lehetővé teszi az információk más eszközökre történő továbbítását további berendezések használata nélkül. Az alkalmazás okostelefonra történő telepítése után az üzemmódok és beállítások megváltoztatásával távolról vezérelheti a kamerát.

További információ a cselekvési kameráról a videóban:

Az átlagos ár 3000 rubel.

SJCAM SJ 4000

Specifikációk:

ParaméterÉrték
Videó formátum1920x1080 px (Full HD 1080p)
Mátrix3 megapixel
TovábbáDigitális 4x-es zoom; LCD képernyő; Automatikus expozíció; felvétel a H.264-ben; Fotó mód
Méretek59x41x29 mm
Súly44 g
Előnyök:
 • További felszerelések nagy választéka;
 • Fő és kiegészítő akkumulátor;
 • Vízálló tok;
 • 1,5 hüvelykes LCD-képernyő.
Hátrányok:
 • A töltő kisebb, mint a számára kialakított rekesz;
 • Gyenge akkumulátor;
 • A műanyag tartók deformálódáskor csikorgást okoznak;
 • Alacsony minőségű hangfelvétel, gyenge mikrofon.

6. hely: YI Action Camera

A legjobb kínai akció kamerák tetejét az olcsó szegmens modellje folytatja, amelyet a Xiaomi fejlesztett ki a YI-vel együttműködve. A készlet nem tartalmaz mást, mint egy zsinórt. Nyílt területek esetén valamilyen védelmet kell vásárolnia. A téglalap alakú héj hasonló a GoPro-hoz, az állvány csatlakozója már be van építve. A gyártó úgy mentette a képernyőt, hogy átadta az irányítást egy okostelefonos alkalmazásnak.

A lencse 155 fokon lát, ami nem elég az aktív extrém sportokhoz.

A YI Action Camera képes Full HD videók rögzítésére 60 FPS sebességgel, ugyanakkor késik és felmelegszik, ezért ajánlott a formátum csökkentése. Nincs stabilizáció, és a mikrofon hangja fúj a szélben. A készülék akkumulátora legfeljebb egy órán át tart. Összességében ez egy költséghatékony megoldás sok felhasználó számára.

Az átlagos ár 3400 rubel.

YI akció kamera

Specifikációk:

ParaméterÉrték
Videó formátum1920x1080 px (Full HD 1080p)
Mátrix16 megapixel
Továbbáfelvétel a H.264-ben; Fotó mód; HDMI kimenet; USB interfész; Wi-Fi
Méretek60x42x21 mm
Súly72 g

További információ a kameráról - a videóban:

Előnyök:
 • Alacsony költség a kiváló alapparaméterekért;
 • Kiváló minőségű felvételek készítése Full HD minőségben, 30 kép / mp sebességgel;
 • Jó funkciójú okostelefonok programja.
Hátrányok:
 • Szegény felszerelés, tartozékokat kell vásárolnia;
 • Az integrált mikrofon hangját harmadik féltől származó zaj blokkolja;
 • Az integrált kivágáshoz nincs integrált kijelző.

5. hely: YILite Action Camera

Ez a modell többféle színben kapható. A fehér és a fekete mellett világoskék és világoszöld is van. Ez utóbbi közvetlen komp az első generációhoz. Egyébként már népszerű a YI 4K Action Camera felhasználók körében. Meg kell jegyezni, hogy a gyártó nem spórolt az alkatrészekkel és nem építette a megbízhatóságot. A kamera külsőleg abban különbözik a „testvéreitől”, hogy az előlapon egy név található.

A XIAOMI YI-hez képest ez a modell lehetőséget ad a felhasználóknak a YI Lite konfigurálására közvetlenül az integrált kijelzőről. Üzemmódok váltása: videó, fotó, fényképezés meghatározott idővel. Ezen kívül van időzítés, folyamatos és intervall felvétel, lassított felvétel és szinkron fénykép- és videofelvétel.

A gyártó meghagyta a vezeték nélküli kapcsolat lehetőségét a telefonhoz. A YI ACTION általános programot alkalmazzák, amelyben a gyártó összes kütyüje, a konzolok és a stabilizátorok kombinálva vannak. A Wi-Fi szinkronizálást követően ellenőrizzük a telepített szoftver relevanciáját.

Az átlagos ár 9000 rubel.

YILite Action Camera

Specifikációk:

ParaméterÉrték
Videó formátum3840x2160 px (UHD 4K)
Mátrix16 megapixel
Továbbá4 GB beépített flash memória; Elektronikus képstabilizátor; LCD képernyő; Érintőkijelző; Időzített mód
Méretek65x42x30 mm
Súly72 g

Videó a kínai kameráról:

Előnyök:
 • Ez a szegmens legköltségkímélőbb 4K fényképezőgépe;
 • Van egy képernyő és integrált stabilizálás;
 • Videók és fényképek készítésének széles választéka.
Hátrányok:
 • Időről időre egy videót hang nélkül rögzítenek;
 • Időnként a hang gyorsabban megy, mint a kép;
 • A "Flash Drive hibák" szisztematikusan fordulnak elő.

4. hely: EKEN A8

A márka akció kameráinak népszerűsége ezzel a modellel kezdődött. Az olcsó eszközöknek, nevezetesen a költségek ezen szegmensének az A8-nak gyakran sok hátránya van. Kis költséggel a felhasználó abszolút támogatást kap a Full HD felbontáshoz. A vállalat nem végzett kísérleteket, és a készüléket hagyományos CMOS mátrixszal látta el, amelynek felbontása 12 MP.

Nyilvánvaló előny az akkumulátor élettartama egyetlen feltöltéssel: a készülék körülbelül 2 órát rögzít maximális beállítások mellett.Ez nagyon jó adat egy költségvetési akció kamerához.

Látószög - 120 fok, van egy teljes képkocka mód. Ezenkívül a készülék 2 hüvelykes szélesvásznú LCD-vel van felszerelve. Egyébként neki köszönhetően a felhasználó lehetőséget kap a felvételek megtekintésére. A kommunikáció normál USB interfész.

A fényképezés csak memóriakártyán történik, mivel a fényképezőgépben nincs elég hely a hosszú távú felvételhez. Csak a microSD flash meghajtókat támogatja. Nincs lehetőség a modern nagy sebességű meghajtók használatára.

A készülék súlya mindössze 64 gramm, ami nagyon kényelmes a kézben, és még akkor is, ha a vállra vagy a fejre van felszerelve, nincs kellemetlenség. Meg kell jegyezni, hogy ezekre a kamerákra most van igény.

Az átlagos ár 2600 rubel.

EKEN A8

Specifikációk:

ParaméterÉrték
Videó formátum1920x1080 px (Full HD 1080p)
Mátrix12 megapixel
TovábbáLCD képernyő; Fotó mód; USB interfész; micro SD támogatás
Méretek59x41x25 mm
Súly64 g

Videó bemutatása a kamerának:

Előnyök:
 • Erős test;
 • Vonzó megjelenés;
 • Könnyű;
 • Maximális autonómia legalább 2 órán át;
 • Képeket készíthet.
Hátrányok:
 • Nincs feszültségszabályozó;
 • Kevés beállítás;
 • Gyenge képminőség.

3. hely: EZVIZ S5 Plus

Ezt a modellt a klasszikusoknak kell tulajdonítani - egy téglalap alakú, lekerekített élű héjat. A méretek nagyon praktikusak és 58x45 mm-esek és csaknem 100 g súlyúak, az építés megbízhatósága kiváló minőségű. A kamera sötét és világos színekben kapható. Néhány alkatrész szorosan illeszkedik egymáshoz játék nélkül.

Az EZVIZ S5 Plus támogatja a frekvenciakapcsolatot a 2,4-5 GHz tartományban. Javított adatátviteli sebesség. A telefon kijelzőjével való együttműködéshez le kell töltenie egy speciális segédprogramot, az EZVIZ Sports alkalmazást. A felhasználók kedvelik a felesleges funkciók hiányát, nevezetesen egy közösségi hírcsatornát, és blokkolják a hirdetéseket, összehasonlítva a legtöbb versenytárssal.

Közvetlenül a kezdőképernyőről a felhasználóknak lehetőségük nyílik a rögzített klipek galéria megnyitására és a távirányító felületére való belépéshez.

A felhasználó program nélkül vezérelheti az EZVIZ S5 Plus készüléket. A többérintéses kijelző jelenléte lehetővé tette a vezérlőelemek és a kijelzőpanelek számos csomagjának szétszórását az egyik oldalra görgetéssel. Így néhány érintéssel a formátum vált, és kiválasztja az üzemmódot.

Az átlagos ár 20.000 rubel.

EZVIZ S5 Plus

Specifikációk:

ParaméterÉrték
Videó formátumUHD 4K
Mátrix12 megapixel
TovábbáElektronikus képstabilizátor; LCD képernyő; felvétel a H.264-ben; Fotó mód; HDMI kimenet
Méretek58x45x-- mm
Súly100 g

Kamera videó áttekintés:

Előnyök:
 • Kiváló minőségű lövés;
 • Lassított és lassított felvételkészítés képessége;
 • Jó minőségű fényképezés gyenge fényviszonyok mellett, összehasonlítva a fülke többi jól ismert eszközével;
 • Ellenőrzött márkanév;
 • Kiváló gyártási megbízhatóság és a felhasznált anyagok minősége.
Hátrányok:
 • Nincs orosz nyelvű felület, csak angol és kínai;
 • Nincs hálózati tápegység az elektromos hálózatról történő töltéshez;
 • Fedél nélkül.

2. hely: SJCAM SJ6

Megjelenését tekintve ez a modell nem tűnik ki a többiek közül, de az összeállítás megbízhatósága hihetetlen, erre nincs panasz. A kijelzőn 2 kijelző található: fekete-fehér elöl, ahol minden szükséges információ megjelenik - a töltési százalékok száma, a rendelkezésre álló memória kapacitása és a kiválasztott működési mód.

Egy másik, multitouch típusú kijelző található a hátoldalán, ez keresőként használható. A modul 3 tipikus billentyűvel rendelkezik, amelyek elvégzik a berendezés működésével és konfigurálásával kapcsolatos összes alapvető beállítást. Alul van egy lyuk az állvány rögzítésére.

Nincs ROM, mint a fenti kamerák, de van egy port a legfeljebb 128 GB kapacitású microSD memóriakártya telepítéséhez. A képek nagyon jó minőségben készültek, a berendezés 4K videofelbontásban működhet, de természetesen csak 24 FPS sebességgel vannak HD és FHD módok.

Kívülről szinte lehetetlen észrevenni a köztük lévő különbségeket, emellett a stabilizátornak két működési módja van - alacsony és magas. Működés közben a modul nem melegszik fel, sokáig akkumulátorral működik.

Az átlagos ár 6 400 rubel.

SJCAM SJ6

Specifikációk:

ParaméterÉrték
Videó formátum2160x2880 px (UHD 4K)
Mátrix14 megapixel
TovábbáKépstabilizátor; LCD képernyő; Érintőkijelző; Time-lapse üzemmód; H.264 felvétel
Méretek60x41x25 mm
Súly84 g

Videó a kameráról:

Előnyök:
 • A készlet számos tartozékot tartalmaz;
 • Van egy multi-touch kijelző Wi-Fi egységgel;
 • A vezérlés meglehetősen egyszerű;
 • Ár ebben a szegmensben lévő többi kamerához képest.
Hátrányok:
 • A videofelvétel során háttérzaj jelenik meg;
 • Alacsony minőségű éjszakai felvételkészítés.

1. hely: YI 4K Action Camera

Erőteljes kamera a legújabb Ambarella A9SE75 processzoron, amelyet a gyártók már az új GoPro modellek amerikai gyártói előtt is megvalósítottak.

Nincs egyenlő egy költségvetési eszközzel és abban a képességben, hogy 2 órán keresztül folyamatosan videót rögzítsen a legmagasabb formátumban.

Akinek nagy erőfeszítések nélkül fényképezőgépre van szüksége a kiváló minőségű fotókhoz és videókhoz, az alapkonfigurációban megvásárolhatja a YI 4K-t, amelyben a kamerán kívül csak USB-kábel található.

Minden alapvető információ az érintőképernyőn található, amelynek átlója 2,19 hüvelyk, felbontása 640x360. Érintéssel gyorsan megváltoztathatja a felvételi módot, beállíthatja az expozíciót, beállíthatja az időzítőt, módosíthatja a FishEye beállításait és még sok mást.

Ehhez a modellhez további kiegészítőket kell vásárolni az alapkonfigurációtól eltekintve, ami néhány kérdést vet fel az átlagos árával kapcsolatban. Nagy választékban kaphatók olcsó tartók, övek, monopodák mind extrém, mind mindennapi lövöldözéshez.

Kamera áttekintés - a videóban:

Az átlagos ár 12.900 rubel.

YI 4K akció kamera

Specifikációk:

ParaméterÉrték
Videó formátum3840x2160 px (UHD 4K)
Mátrix12 megapixel
TovábbáKézi expozíció beállítása; Elektronikus képstabilizátor; LCD képernyő; Érintőkijelző; Automatikus expozíció
Méretek65x42x21 mm
Súly95 g
Előnyök:
 • 4K felvétel (30 kép / s);
 • 2 óra folyamatos fényképezés maximum 4K módban;
 • Elektronikus stabilizálás;
 • Érintőképernyős LCD kijelző;
 • Jó minőségű fényképek 4000x3000 felbontásban.
Hátrányok:
 • További tartozékok hiánya az alapkonfigurációban;
 • Viszonylag magas ár.

Hogyan válasszunk akció kamerát?

Gondolkodva azon, hogy melyik kamerát válassza, meg kell válaszolnia a kérdést - mire való és hogyan fogják használni?

Figyelnie kell számos paraméterre.

Erő

Ha extrém lövöldözés várható, akkor felvétel készítése nagy kockázattal járó körülmények között, például trükkök végrehajtása, víz alá merülés vagy magasan a talaj fölé emelkedés - jobb, ha odafigyelünk a tartós anyagból készült, ilyen típusú felvételhez igazított modellekre, és feltétlenül ellenőrizzük, hogy a kivehető védő tok van-e a csomagban ...

A háztartási lövöldözésnél nem az erősség kritériuma a legfontosabb, ezért választhat szabványos műanyag tokkal rendelkező modelleket.

Képminőség

Számos költségvetési akció-kamera képes videofelvételre pontos képvisszaadással, jó részletességgel, színtorzítás nélkül. Kiváló minőségű, 1080p felbontású videó felvételéhez elegendő a 2 MP-es mátrix felbontás, a legmagasabb 4K formátumban - 8 MP.

A felvétel időtartama

Ha hosszú és folyamatos fényképezésre van szükség, jobb, ha olyan eszközöket választ, amelyek nagy akkumulátorral rendelkeznek, és felvétel közben képesek feltöltődni.

A legjobb, ha gondoskodik egy cserélhető akkumulátorról is, amelyet mindig kéznél kell tartania.

Hang

Minden költségvetési modell rendelkezik mikrofonnal, de a hangminőség lényegesen gyengébb, mint más árkategóriájú eszközökön. Ezért, ha tiszta hangsávra van szükséged pattogás és idegen zaj nélkül, jobb, ha külön mikrofont vásárolsz csatlakozással.

Szerelvények

A kínai modellek általában sokféle hevedert, sisaktartót, kerékpár kormányt tartalmaznak, különféle felületekhez és formákhoz.De például a Xiaomi YI-nek külön kell megvásárolnia a tartozékokat.

Kimenet

Egy elfogadható minőségű kínai akciógép átlagos ára körülbelül 5000 rubel. A legolcsóbb eszköz 3000 rubelért megvásárolható, de a felvétel minősége nem lesz a legjobb, az ilyen kamerák alkalmasak azok számára, akik még csak most kezdik megérteni a videofelvétel művészetét. A jó minőségű fényképezés minden feltételével rendelkező költségvetési kamera 7-9 ezer rubelbe kerül. Ebben az esetben jó kiegészítő készletet kaphat.

Találhat költséghatékony alternatívát a drága felvevő készülékek számára, ha alaposan tanulmányozza az egyes lehetőségek jellemzőit és csomagolását, és meghatározza, hogy mely funkciók nélkülözhetetlenek az Ön számára. A magas ár nem mindig jelzi a minőséget, de a legolcsóbb opció kiválasztásakor emlékeznie kell a lehetséges csalódásokra.

Számítógépek

Sport

szépség